Hvordan tegne et skolerom med studenter

 

Student som sitter på skrivebordet

1.

Tegn en horisontal linje og merk et sted på den horisontale linjen. Denne linjen vil være din forsvinner punkt.

Bruk linjalen til å tegne fire linjer som starter ved forsvinnerpunktet og strekke til slutten av papiret i en rett linje. Pass på at avstanden mellom den venstre indre og ytre linjen er den samme som avstanden mellom din høyre indre og ytre linje, for å holde skrivebordet proporsjonalt. De ytre linjene vil representere skrivebordet, og de indre linjene representerer setet.

3.

Tegn to ekstra linjer som ligger litt utenfor de to indre linjene. Disse vil representere baksiden av stolen.

4.

Tegn fire horisontale linjer. Topplinjen vil representere toppen av stolens bakside, bunnlinjen representerer bunnen av stolen, og de to midterlinjene representerer skrivebordet.

5.

Rund ut kantene på pulten, spesielt de delene som ikke vil bli dekket av studenten.

6.

Tegn en grov skisse av tegnet ved pulten. et bilde av noen som sitter hvis du har problemer med å finne ut hvordan bena skal bøyes.

7.

Legg til detaljer på pulten, som linjen som forbinder dens to fremre ben. Fjern tverrlinjene og rydd opp karakteren din.

8.

Lag andre tegn som sitter på egne skrivebord. Tegn en dør eller et vindu for å indikere at det er en vegg bak tegnene og å gi en følelse av perspektiv.

Tips og advarsler

  • Mesterperspektiv før prøver å gjøre de forskjellige vinklene til et klasserom.
  • Tegne et skolelokale presenterer utfordringen med å skildre flere tegn som setter seg ned på sitt skrivebord. Dette krever flere trinn, blant annet å bestemme perspektivet i rommet og gjøre hver student på en måte som han realistisk ville sitte ved et skrivebord.