Slik har du mer moro

 

1.

Lag nye venner. Hvis du finner ut at du kjeder deg, fordi folkene du er venner med, ikke kan gå ut, på grunn av arbeid, familieforpliktelser eller andre grunner, finner nye mennesker å gå ut med. Prøv å koble deg til folk som deltar i arrangementer eller henge på steder du vil være komfortabel med. Dette betyr ikke at du dumper dine gamle venner: det betyr bare at du utvider ditt nettverk av venner.

2.

Gjør som om du er turist i din egen by . Sjansene er at det skjer mange hendelser i byen eller byen du aldri kan delta, spesielt hvis du bor i en storby. Det kan også være mange steder du aldri har besøkt. Utforsk ditt område, og gjør noe du aldri har gjort før!

3.

Planlegg en fest eller en utflukt. Ta deg selv ansvarlig for moroa, og rekruttere noen venner for å hjelpe deg. Mulighetene er ubegrensede. Bruk fantasien din og kom med et tema for dagen.

4.

Gi litt tid til barn. Ikke alle elsker barn, men de er energiske og kan være mye moro! Frivillig å hjelpe med barn på en skole, leir, ungdom eller kirkegruppe. Eller du kan tilbringe tid med barn i familien din, eller en venns familie. Det kan være en givende opplevelse for deg og barna.

5.

Ta en klasse. Skolen kan ikke høres ut som det beste forslaget om å ha det gøy, men tenk igjen! Avhengig av dine interesser kan du ta danseklasser, kunstklasser eller til og med lære noe dristig som om du skal sykle på en motorsykkel. Mange samfunnskollegier, fellessentre og parkområder tilbyr kurs i et stort utvalg av ulike aktiviteter. Dette vil også gi deg mulighet til å koble deg til personer som har lignende interesser som du gjør.

Å kjede deg er bare det kjedelig! Livet er for kort, ikke for å nyte det, og det kan være mye moro! Noen ganger vil folk bare sitte og tenke at det ikke er noe å gjøre, men sjansen er, det skjer mye mer enn du skjønner. Selv om penger er et problem, er det mulig å ha en flott tid og legge til moro i livet ditt!