Hvordan lage en Avatar

 

Du trenger et bilde

1.

Finn et bilde. Avatars starter med et bilde som representerer brukerens primære interesser. Det kan være et album cover, et favorittmål eller et faktisk fysisk bilde som er representativt for brukeren. Disse bildene kan bli funnet på Internett.

2.

Endre bildet. De fleste avatarer krever en resizing ned til en mindre pixelstørrelse. Husk avatarer er som en visuell signatur. Bruk bildeformateringsprogramvaren til å gjøre bildet synlig i en mindre størrelse.

3.

Besøk et nettsted som bidrar til å lage avatarer. Shrinkpictures.com eller Kaneva.com er nettsteder som aide brukere i etableringen av en avatar. Disse er vanligvis svært enkle prosesser som kan utføres med liten eller uten kostnad for brukeren.

4.

Lag den opprettede avataren til et lagringssted for bilder. Dette vil tillate brukeren å ha en kobling som er lett tilgjengelig for avataren for enkel tilgang.

5.

Lagre bildet på harddisken og fortsett filen for å besøke ulike meldinger . Hvert nettsted vil ha sin egen prosess for å opprette et brukernavn og passord som kan omfatte å skape en avatar. Okayplayer.com, for eksempel, tillater brukerne å legge inn en kobling til deres avatar når de registreres. Ved å lagre på personlige stasjon og lagringsnettsteder, vil avataren være tilgjengelig i hvilket skjema som helst.

Internett har gitt et fellesskap til å bygge hvor ingen eksisterte før. Det er nå mulig å være noe for alle. Mange internett surfere presenterer sine virtuelle bilder i form av avatarer. Disse grafikkene er måter å presentere en logo eller individuelt merke for innlegging på meldinger og ulike online-registre. Her er hvordan du lager en avatar.