Hvordan Keyframe i Walk Cycle Animation

 

1.

Lag nøkkelrammene med et rent papirark som er festet med klips eller maskebånd til tegningsflaten, helst et lysbord.

2.

Bruk en blyant til å stjerne og merk av rammens omkrets på papiret.

3.

Del rammen direkte i halvparten med en blyantlinje rett ned midt av rammen.

4.

Bestem hvor mange rammer som vil omfatte hele animasjonsgass syklusen. Hvis du for eksempel har 15 rammer for hele syklusen, slik at rammene 1 og 15 nesten er identiske, bringer rammen 15 karakteren tilbake til startpunktet for gangveien.

5.

Skiss ut den grunnleggende underkroppsstruktur av animasjonskarakteren i startposisjonen til turcyklussen. Plasser karakteren din slik at blyantlinjen halverer rammen og bisekterer tegnet. Dette sikrer at tegningens plassering i hver ramme vil være identisk.

6. Legg til hofteleddene, kneleddene, ankelleddene og angi et kontaktpunkt, dvs. hvor Retningsfoten tar kontakt med bakken. Nummer denne rammen som 'Keyframe 1'.

7.

Legg et rent ark på bordet og fest det som i trinn 1.

8.

Marker rammen og halver den som du gjorde i trinn 3 og 4.

9.

Skisse ut legemets skjelettstruktur av den animerte karakteren i den andre posisjonen av turcyklens sekvens av bevegelse. Merk på denne rammen 'Keyframe 3.'

Gjenta trinn 7 om 9, nummerere de påfølgende keyframes 'Keyframe 5,' 'Keyframe 7,' 'Keyframe 9,' til du kommer til 'Keyframe 15.' De like nummererte keyframes kalles 'i betweens', og de kommer senere, under opprydningsfasen av animasjonsprosessen. De er ikke en del av den første keyframing-prosessen.

Blyantramme 15 for å se nesten identisk hvis ikke akkurat som Keyframe 1. Dette bringer det animerte tegnet tilbake til utgangspunktet i gangbevegelsen og sikrer at bevegelsen av tegnet er en kontinuerlig, sømløs bevegelse som alltid er sentrert i rammen.

12.

Gå tilbake og legg til det animerte tegnet kropp. Vær oppmerksom på hode og armplassering som du gjorde sin benfeste plassering i underkroppen for hver ramme.

Keyframe din tur syklus animasjon ved å roughing ut raske blyant skisser av karakteren din i handlingen en ramme om gangen. Nummer rammene for å holde dem i orden. Hver ramme er en posisjon av tegnet, plassert i tid og rom, gjennom fremdriften av turcyklen. Konsentrere deg om riktig kroppsposisjonering og lemmerplassering for å lage hele serieprøven.