Hvordan bruke Rags å male veggmalerier

 

1.

Påfør et underlag for din veggmaleri. La malingen tørke hele 24 timer før du går videre til neste trinn.

2.

Skisser omrisset av veggmuren på veggen med kritt etter at basen har tørket helt .

Bruk en fille som er dyppet i maling for å legge til tekstur til bergarter og fjellområder innenfor veggmuren. Start på toppen, deretter dab og virvler deg nedover veggmaleriet for å skape et værbestemt utseende. Husk at forskjellige typer stoffer absorberer maling på en annen måte. En løs vev med mange hull er bra for tynn vasking fordi det holder vann godt.

4.

Tørk av små områder med maling med rag for å legge til høydepunkter til veggmuren . Hvis du ikke kan se bildet der høydepunktene skal være, må du huske at forgrunnen skal være litt mørkere enn bakgrunnsområdene i veggmaleriet.

5.

Dip tipset av en tørr børste i en lett blanding av fortynnet maling. Skab det raskt på paletten din til børstene skiller seg. Bruk denne jabbingbevegelsen til å lage bakgrunnsløvverk i veggmuren. Lag mørkere maling på toppen av lettere farger for å legge til dybde i designet.

6.

Lakk bregner i forgrunnen av veggmaleriet. Bruk korte, enkle slag og en pensel med en avrundet spiss.

Tips og advarsler

  • For best mulig resultat må du unngå å bruke høyglansmaling til bakgrunnen. Eggskall eller satinfinish er bedre valg.
  • Hvis du ikke er sikker på hvordan en bestemt rag vil fungere for ditt veggmaleri, bruk din maleri teknikk på et stykke plakatbrett først.
  • Maling av veggmural er en flott og rimelig måte å legge til et friskt utseende til hvilket som helst rom i ditt hjem. Selv om du ikke anser deg selv kunstnerisk, med litt øvelse og litt fantasi, kan du bruke kluter til å male veggmalerier.