Hvordan tegne mat

 

1.

Plasser motivet slik du vil ha det. Ikke tenk på vinkel så mye som komposisjon, og hvis du bruker fargeblyanter, farger.

2.

Juster tegningens overflate og stol slik at du tydelig kan se Ditt emne. Siden tiden ikke er mye av en begrensning, selv om de fleste matene til slutt går dårlige, ikke vær bekymret for å måtte gå for øyeblikk.

3.

Tegn. Mat har ikke mye å gjøre for det, men det har et godt utvalg av tekstur, så fokus på det trekket. Som en begynnende kunstner må du finpusse dine ferdigheter. Matvarianter tilbyr noen av de rikeste teksturer som er tilgjengelige i små prøver.

Tips og advarsler

  • Hold belysningen konsekvent ved ikke å stole på naturlig lys. Hvis du har et mørkt rom, bruk det til å tegne inn når ingenting utvikler seg. Ellers lukker gardiner eller persienner og får en lys overhead lampe.
  • Vær komfortabel og avslappet når du tegner. Å holde en stilling i lengre perioder er vanskelig på menneskekroppen, så vær løs og ikke nøl med å ta pauser eller forandre stillingen. Hvis du er ambidextrous, bør du vurdere å bytte hender for å legge til en unik stil i stilen din også som å gi din tegnehånd en pause.
  • Tegning mat har mange fordeler for den spirende kunstneren. Du kommer til å kjøpe mat uansett, så forsyningene er billige. Mat trenger ikke å ta pauser eller flytte på ublu tider, heller ikke. Og viktigst av alt, består de fleste mat av grunnleggende former og er lett å tegne.