Slik farger du mørke områder av en tegneserie

 

1.

Skiss de grunnleggende bildene du vil se i tegningen. Sørg for at du skisserer veldig lett med en blyant, slik at du kan slette eventuelle feil eller utilsiktede karakterer.

2.

Se skissen på avstand for å sikre at alle tegnene 'Det er viktig at du er sikker på dette før du begynner å bruke blekk.

3.

4.

Slett eventuelle synlige blyantmerker etter at du har sporet tegningen med pennen. Sørg for at tegningen din vises ren og presis før du begynner skyggeprosessen.

5.

Bestem lyskilden i dette bildet. Fyll inn de områdene som ikke er i lysets bane.

6.

Skygg disse mørkede områdene i tegneserien med den svarte pennen. Opprett de mørke områdene ved trekkkryss linjer som overlapper hverandre. Crosshatching skaper en illusjon av en skyggende effekt i tegningen.

Tips og advarsler

  • For realistisk skygging av Bildet ditt, hold bakgrunnen enkel, men ta med kontrast i bakgrunnen. Unngå en bakgrunn som er lys eller mørk.
  • Tegneseriekunst kan se enkelt ut, men ingenting kan være lenger fra sannheten. Shading er elementet som gjør at tegningen din kan vises tredimensjonal. Lag bilder som kommer til liv. Det krever kunstnerisk talent, teknikk og mye tålmodighet.