Hvordan å behandle gal ko sykdom

 

1.

Søk etter en kur mot gal ku sykdom. For tiden er det ingen kjent behandling for denne sykdommen. Forskere undersøker aktivt medikamenter for mulige kurer hos dyr og hos mennesker for denne sykdommen.

2.

Merk at inkubasjonsperioden hos kyr for kogalsk sykdom er fra 30 måneder til åtte år med bare noen få sjeldne unntak hos yngre dyr.

Bekreft at tre dusin pasienter tester to nye stoffer som kan hjelpe til med å behandle den galne ku-sykdommen som er kjent for folk som variant Creutzfeldt-Jakob sykdom (CJD). Disse stoffene er Quinacrine som er til behandling av malaria og klorpromazin som er et stoff som brukes til å behandle schizofreni. FDA har nylig gitt sitt ok til universitetet i California for å teste disse stoffene på menneskelige pasienter som alle lider av disse sykdommene i hjernen.

Se på psykiatriske symptomer hos yngre pasienter som de første symptomene. Det er en sterk epidemiologisk som knytter denne degenerative og dødelige hjernesykdommen hos mennesker som heter variant Creutzfeldt-Jakobs sykdom (vCJD) for å spise av BSE-forurenset kjøttprodukt som finnes hos kyr.

5.

Død er et resultat av en lignende kompleks sykdom hos mennesker, kjent som Creutzfeldt-Jakobs sykdom (CJD). Denne sykdommen virker som en akselerert form for Alzheimer og er en irreversibel degenerasjon av hjernevævshull dannet i hjernen. Personen blir deaktivert og vil til slutt dø.

Tips og advarsler

  • Ikke spis kjøtt som er blitt tilbakekalt.
  • Madkjøs sykdom er uhelbredelig og en dødelig hjernesykdom som påvirker storfe, geiter og sauer. Denne sykdommen påvirker nervesystemet, og får dyret til å virke underlig og ustabil, nervøs, aggressiv og har et tap i kroppsvekt til tross for fortsatt appetitt. Det medisinske navnet på denne sykdommen er bovin spongiform encefalopati eller BSE. Det er en sammenheng mellom BSE hos kyr og en sjelden hjernesykdom som påvirker folk som heter variant Creutzfeldt-Jakobs sykdom (CJD).