Hvordan å sove sammen trygt med en smårolling

 

1.

Hold deg unna drikking, røyking og rusmidler. Drikker og narkotika, inkludert mange reseptbelagte medisiner, induserer døsighet og skyens oppfatning, øker foreldrenes risiko for å rulle over på hennes sovende barn. Hvis du røyker, puster du kjemikalier som er toksiske, så du bør ikke dele sengen med et barn .

Forego et hodegavl eller ta forholdsregler for å minimere risikoen for forvrengning knyttet til design og plassering av hodegjerde. Hvis du foretrekker en seng med hodegjerde, unngå design med slats eller cutout design. For å være med å sove trygt, må du sørge for at hodeplaten passer godt inn i sengerammen og eliminere eventuelle mellomrom mellom madrass og hodegjerde.

3.

Sett en sovende pjokk neste til moren i stedet for mellom mor og far. Mødre har en stor bevissthet om deres barns tilstedeværelse, selv når de sover, noe som gjør det mindre sannsynlig for dem å rulle over på et barn under søvnen.

4.

Avstå fra å bruke store tepper, dyner eller puter i nærheten av pjokk og bruk en fast madrass. Selv om SIDS oftest rammer babyer som er 1 år eller yngre, kan smårollinger og kveles.

5.

Sett en pjokk seng i soverommet ditt for å sikre at du er co-sover sikkert. Med sovende betyr det ikke nødvendigvis å dele en seng med barnet ditt. Oppmuntre barnet ditt til å sove i sin egen seng kan øke sin sikkerhet og de yngre barna dine og forbedre alles søvnkvalitet.

Tips og advarsler

  • Oppfordre andre fra å sove sammen med barnet ditt. Vaktmestere har ikke de økte instinktene til mødre og bør ikke sove med små barn.
  • Vannstoler er ikke trygge for spedbarn og småbarn. Hvis du sover i en vannbed, bør du vurdere å kjøpe en vanlig madrass eller et rom med barnet ditt, i stedet for å dele familiens seng.
  • Hvis du er for sliten, unngå å sove med barnet ditt. Utmattelse kan påvirke systemet på omtrent samme måte som alkohol og narkotika.
  • Selv om man sover, eller deler en familie seng, kan virke fremmed for mange amerikanere, er den gamle øvelsen normen i mange kulturer. Co-sleeping fremmer liming, gjør amming mer praktisk og forbedrer kvaliteten på foreldrene 'og barnas søvn. Noen forbrukerorganisasjoner og leger 'argumenterer for å sove sammen på grunn av risiko for SIDS og kvelning, men du kan også sove sammen med barnet ditt hvis du tar de nødvendige forholdsregler.