Hvordan lage en Maggie Simpson kostyme

 

1.

Mål kostymeren fra skulderen til gulvet og fra skulderen til håndleddet. Legg tallene sammen og multipliser det tallet med 2. Legg 1/2 tommer til totalt for hems.

2.

Kjøp stoffet. Mengden av stoffet som trengs, vil avhenge av størrelsen på personen som bærer kostymen. Kostymen trenger å henge fra skuldrene til gulvet med 6 til 12 tommer stoff som drar på gulvet. Bruk måling fra trinn 1 for å måle hvor mye stoff som trengs.

3.

Klipp stoffet for å matche lengden på målingen i trinn 2. Legg det stoffet til side. < /p>

4.

Måle omkretsen på toppen av kostymbrukerens arm eller bicep og også rundt hennes håndledd. Merk en linje over det resterende stoffet som er lik lengden på omkretsen av bicep. Ta skulder-til-håndleddet måling fra trinn 1 og måle 90 graders vinkel fra midten av linjen du nettopp har tegnet.

At slutten av armlengdmåling, tegne en parallelllinje som tilsvarer omkretsen av kostybebærerens håndledd. Senter linjen med linjen over den. Tegn en linje fra venstre ende av håndledningsmålingslinjen til venstre ende av bicep-målerlinjen over den. Gjør det samme for å koble til høyre ender av linjene. Skjær to av disse stykkene ut av restmaterialet.

6.

Sy de to kroppstykkene fra trinn 3 sammen med en 1 / 4- til 1/2-tommers hem på hver side. Stopp å sy 12 tommer fra stoffets ende. Du har nå et langt rør av stoff. Ta de to armbrikkene fra trinn 5 og sy hver av dem i en erme.

7.

Trekk stoffet fra kostymenes kropp sammen på slutten du ikke gjorde det hele veien. Sy en 1- til 3-tommers hem på hver side for skuldrene.

8.

Trim stoffet for å lage en halvsirkel halsring. Størrelsen på kuttet avhenger av personen som bærer kostymen. Sy en 1/4-tommers hem rundt halsen. Fest armene til kroppen av Maggie kostymen. Sy den høyre armen til høyre på kostymen på skuldersømmen. Fest venstre arm til venstre.

9.

Tegn en spiky solform på det gule plakatbordet for Maggies hår og klipp det ut. Klipp en sirkel ut av midten for å passe på kostymerens hodet. Fest strenget til bunnen av 'hatten' for å holde den på hodet. Lag en liten bowtie-type bue fra venstre over stoffet og lim den til midten av 'hatten' over personens panne.

10.

Sett på kostyme og Legg på en rød pacifier i kostymbrukerens munn.

The Simpsons er den lengste løpende amerikanske sitcom og animerte tv-show. Maggie Simpson er det yngste medlemmet av Simpson-familien. Enten du lager en Maggie kostyme for å gå sammen med kostymer for hele Simpsons-familien eller å stå alene, er denne kostymen enkel og rask å lage.