Om Laminin

 

Funksjoner

Fysisk sett er laminin et viktig protein i kroppen som vanligvis finnes i muskler og organer. Disse cellene er en del av glykoproteinfamilien, som støtter strukturen av vevet til hver levende organisme. Laminin er en grunnleggende komponent som muliggjør celleoverlevelse. Defekte lamininceller vil derfor produsere muskler som fungerer ukorrekt, noe som kan føre til dystrofi.

Design

Laminin er bygd fra tre kjeder av trimeriske proteiner bestående av en a-kjede , b-kjede og y-kjede. Det har armer som strekker seg utover i form av et kryss, selv om de ikke alltid står i rette vinkler. Disse armene er limen som lar lamininceller ta tak i hverandre med letthet til lage obligasjoner og formasjoner. For det meste forankrer de utvidede armene av laminin binding som igjen forankrer lamininceller på en membran med rask organisering.

Celler

På cellulær nivå er laminin i utgangspunktet en nettverkscelle som forbinder selv med andre hoved proteiner nettverk, for eksempel med type IV kollagen, som er et annet populært bindevev som finnes i pattedyr. Andre celler som arbeider med laminin er entaktin, et medlem av glykoproteinfamilien og perlecan, som har en ekstracellulær matrise som hemmer glatt muskelcelleproliferasjon.

Tro

Fordi laminin regnes som molekylær lim som holder kroppen sammen , mens de også ligner et kors, har kristne korrelert laminin til Kristi indre arbeid i våre kropper. Folk tror at laminin er et levende eksempel på dette ordtaket i Colossians 1: 15-1 i Bibelen: 'Han er bildet av den usynlige Gud, den førstefødte over hele skapelsen. For ved ham er alle ting skapt, ting i himmelen og på jorden, synlig og usynlig ... '

Ikonografi

Korset symbolet er spredt over hele menneskehetens religiøse og gamle fortid. Neolittiske korsskjæringer har blitt funnet i Frankrike, som dukket opp som hjulkryss. kors brukt over 4000 år siden ser faktisk ut som en swastika. I det gamle Egypt ble T-kryss-symbolet, ellers kalt Tau-krysset, brukt et religiøst ikon. Laminin er en celle i kroppene våre med betydelige kjære egenskaper som stumper og frykter allmennheten. Det er et glykoprotein som forbinder vev og hjelpemidler i cellesammenheng. Den mystifiserende tingen om laminin er at dette proteinet har en senterlinje med cellearmer som stikker ut av det som ser merkelig ut på den kristne korsfestelsens ikonografi. Laminins mysterium belyser således symbolske og fysiske egenskaper av stor betydning.