DIY Graffiti Markers

 

Klargjøring av beholderen

1.

Åpne et stort limstangrør og fjern alt limet hvis det er en ny limpinne. Hvis det er en resirkulert limpinne, rengjør du eventuell gjenværende lim ved hjelp av en kniv, en flat skrutrekker eller en lang smal metallobjekt.

2.

Sett en liten lim inn bunnen av limpinnen for å forsegle hull i bunnen av beholderen. Bare en liten mengde er nødvendig.

3. Bruk kniven eller annet metallobjekt for å spre limen jevnt på bunnen. Sett beholderen til side for å la limet tørke.

Fyll beholderen

1.

Legg avis eller plast for å dekke arbeidsflaten.

2. Legg

på tynnhalsen i limpinnebeholderen til den er omtrent en tredjedel full.

3. < / p>

Fyll gjenværende plass i beholderen med blekk, slik at du får plass i toppen for å sette feltet.

4. Bruk porsj til å kutte en stripe av tavlefilt. Rull filten veldig tett slik at den passer inn i åpningen på toppen av limpinnebeholderen. Den skal passe godt og sette seg dypt nok til å suge bleken og male tynnere blandingen.

5.

Hold markørspissen under rennende vann for å få markøren til å fungere. Blekket i beholderen vil fungere i spissen og være klar til bruk. Sikre hetten til toppen slik at den ikke tørker ut når den ikke er i bruk.

Tips og advarsler

  • En flat skrutrekker eller annen lang, smal metallobjekt kan brukes til å skrape limet ut av limstaven.
  • Juster proporsjonene av maling tynnere og blekk for å få konsistensen du vil ha. Mer tynnere gjør markørens blekk drippy. Mindre tynnere gjør blekk tykkere.
  • Bruke graffiti markører på eiendom du ikke eier, er mot loven mange steder i verden. Sørg for å bruke markørene dine hjemme eller hvor du har gitt tillatelse til å bruke dem.
  • Blekkfliser kan flekke overflater. Dekk arbeidsplass i tilfelle utslipp eller drypp.
  • Du kan unngå å betale for dyre graffiti markører ved å lage din egen hjemme. Graffiti markører kan gjøres ved å bruke resirkulerte tomme limpinnebeholdere eller tomme sko-polerte flasker. Å lage en enkelt graffiti markør tar bare noen få minutter. Graffitiens kunst på offentlige steder er populær over hele verden, men nye og mer alvorlige graffitilover blir vedtatt i mange land. For eksempel, bøter i New Zealand er så høyt som $25.600 med to års fengsel. Nyt å lage dine egne graffiti markører og bruke dem der loven tillater det.