Hvordan bruke Ferber Sleep Method for Spedbarn

 

1.

Sett en natts rutine for deg og din baby. Rutinen må være kjærlig og beroligende for babyen din. Det er viktig å holde seg til en rutine, da det bidrar til å utvikle varige sunne søvnvaner.

2.

Legg barnet ditt i seng våken. La rommet stå og la barnet berolige

Bestem tidsintervaller for når babyen begynner å gråte. Begynn med et 5-minutters intervall. Hvert intervall øker i lengden opptil 10 minutter.

p>

4.

Sjekk babyen din med ditt angitte intervall. Avstå fra å plukke opp babyen din og trøste ham. Berolig ham muntlig at han er i orden.

5 .

La rommet stå. Øk tidsintervallet og gjenta trinn 4 til babyen din går i dvale.

Tips og advarsler

  • Å sette barnet ditt i seng våken, hjelper til med å lære ham å gå å sove på egen hånd.
  • Det er ikke noe magisk antall dager hvor lenge det vil ta for babyen å berolige seg til å sove. Hvert barn er annerledes.
  • Angi sjekketider som er komfortable for deg. Ta hensyn til når du startet Ferber-metoden og hvor mange ganger du sjekker på babyen din.
  • Dr. Richard Ferber oppfant Ferber søvnmetoden for å hjelpe foreldre med å håndtere slaget av sine babyers søvnvaner. Det er kjent som 'Ferberizing' eller 'gråte det ut.' Det er en progressiv teknikk som trener barn til å sette seg i søvn og krever tålmodighet. Målet er å lære barnet å bli uavhengig i søvnprosessen.