Hvordan kle seg som Lucy Liu

 

1.

Bruk skreddersydde stykker. Lucy ses ofte i små, tilpassede jakker. De er noen ganger parret med slacks, blyantkjørt, tulipskjørt eller til og med jeans mens de kle seg ned.

2.

Har utstyrt, sprøde bluser. Blusene er feminine og sofistikerte. Bruk dem med jeans eller skjørt med samme farge. Fremhev en petit figur med et tennbelte rundt livet på blusen. Stoffene er vanligvis frodige og skinnende.

3.

Sport solide farger. Lucy Liu kan ha dristige utskrifter, men vanligvis settes hun i solide farger om hun er kledd eller årsakssammenhengende. De vanligste fargene er svart og hvitt, men hun kan ha på seg nyanser av beige eller vise seg i en sterk farge som fuchsia eller lilla.

4.

Hold tilbehør enkelt. Når på den røde løperen, bærer Lucy vanligvis bare dangly øredobber og et enkelt, langt kjede. Når hun er kledd uformell, kan hun ha på seg tilbehør som en sidekjole, fedora eller et skjerf.

5.

Se kul og uformell i myke, feminine gensere. Lucy bærer store gensere med kulehals. Gensere er vanligvis myke farger som hvit eller rosa. Det kan være belted eller off-the-shoulder.

Finn klær som reflekterer Lucy Liu s stil til en rimeligere pris. Se etter bluser, skjørt og monterte jakker på Forever 21.

Lucy Liu har vist seg å være en superstjerne på tv og storskjermen. I de senere årene har hun blitt en mote tung-hitter også, alltid ser feilfri på den røde løperen og premiere. Lucy kleper seg på en skarp, skarp og skreddersydd måte, og gir avkjøling av sofistikert og no-nonsens forretningsstil.