Slik feilsøker du en ismaskin

 

1.

Bruk sylinderbolten på riktig måte. Hvis sylinderen ikke håndteres riktig, vil isen din ikke bli satt. Pass på at den er tørket helt etter vask, slik at isen ikke danner seg på veggene. Pass på at du legger den i fryseren over natten før du lager is og ikke la bollen stå ved romtemperatur før du bruker.

< p> 2.

Kontroller fryserdøren. Hvis den ikke er ordentlig lukket, eller hvis den hele tiden åpnes under fryseprosessen, kan isen din ikke settes ordentlig.

3.

Håndter ingrediensene riktig Ikke la ingrediensene varme og ikke overfylle skålen. Kontroller produsentens anbefalinger for maksimal skålkapasitet.

4.

Rengjør og tørk maskinen grundig. en fuktig klut på motorsammenstillingen, aldri nedsenk. Pass på å vaske lokket, bladet og sylinderen i henhold til retningene, og kontroller at sylinderen er helt tørr før den fryser.

5.

Kontakt produsentens støtteside først etter at du har uttømt dine valg. De kan gå deg tilbake gjennom trinnene du allerede har tatt, men i beste fall vil problemet ditt bli raskere raskere fordi du eliminert de enkle problemene på forhånd.

Er din hjemmelagde iskrem suppe, selv om det har vært i fryseren i flere timer? Før du avhender ismaskinen din, kan det være lurt å feilsøke og se om du kan løse problemet selv.