Slik legger du vilt til middag

 

1.

Se hvor du er; habitatet vil informere hvilken type mat du kan finne. Områder med tykk vegetasjon på skoggulvet ser generelt mye nedbør, og hvor det er så mye vann, vil det være mye sopp. Svampe er kjempefint kilder til kobber, kalium, folat og niacin, det er vanskelig å fortelle Godt fra det dødelige. Det enkleste å få øye på spiselig sopp er også en av de rikeste. Konge Boletus sopp er vanlig i hele Nord-Amerika, og du behøver ikke å grave under en våt logg for å finne dem. De er generelt store sopp som vokser i barskoger, med en hovent utseende og en hue som ligner noe mellom fransk toast og skinn. Men den enkleste måten å få øye på denne soppen er mangel på gjær. Under hetten finner du en skumaktig tekstur som er lett å pry av. Resten av sopp, inkludert lageret, er spiselig.

2.

Hold immunforsvaret oppe. Å være tapt i villmarken gir seg sykdom ganske raskt; Opphold sunn og mobil er nøkkelen til å holde seg i live. Pine nåler og rosen hofter er rikelig i mange nordamerikanske skoger og de inneholder store mengder vitamin C. Hvis du har tilgang til en brann, kan du koke furu nåler og rosehips til en te som er litt mer appetittvekkende enn å spise dem rå, men hver er fortsatt like spiselig frisk fra grenen.

3.

Se etter vannkilder. Fisk er vanskelig å fange og wading i iskaldt vann er ikke energibruk. I stedet holder du til bredden av dammer og innsjøer og ser etter snegler på stein. Vanligvis vinner de ikke i raske strømmer, så hvis din Bare vannkilde er en strøm, finn den roligste delen. Snegle skall kan sprekkes åpent lett og kjøttet spises rå. Det blir litt slimete og tøffe, men prøv å huske at dette er delikatesser i noen restauranter. Kroppene tilbyr små mengder protein på grunn av den lille størrelsen, men 8 eller 10 kan virke som et fullt måltid etter en dag med å spise ingenting.

4. finn noen insekter. Hvert habitat i USA spiller vert for en form for insekt eller en annen. Fangende insekter i larvtilstanden kan gjøre for et proteinrikt måltid, og la oss se det, du er ikke akkurat bortskjemt for valg. Se etter fallne trær fordi rotting av tre er et fristed for larver. Døde trær opprettholder generelt fuktighet mellom bagasjen og barken, og bare nyter barken tilbake kan avsløre en rekke egg og mugg. Hvis fete trær er 'ta luksus i den spesielle villmarken der du befinner deg, prøv å pryde opp store steiner. Myrer og modne insekter vil gjøre i en klemme, men det enkleste og mest næringsrike måltidet er i puppetrinnene i utviklingen.

5.

Ikke hopp over dessert. Bær vokser i nesten alle habitater unntatt ørkenen og smaker noe søtt kan være en stor moralsk økning etter downing en haug med snegler og maggots. Bær er sesongsspesifikke, og vises vanligvis bare mellom juni og september over hele Nord-Amerika, så hvis du ikke er tapt i naturen, prøv å planlegge reisen din i henhold til dette. Dessverre er bær, som sopp, rammet eller savnet. god test for å avgjøre om en bær er giftig før du spiser den, noen spiselige bær er bitter, noen giftige bær er søte. Selv om det ikke er sant på tvers av bordet, er bær som ser seg segmentert generelt mer sannsynlig å være spiselige. Hindbær, bjørnebær, laksebær , og thimbleberries har alle en unik struktur og er lettere å skille fra de mer dødelige varianter.

Tips og advarsler

  • Disse elementene vil bidra til å holde deg i gang men de vil ikke opprettholde deg i lange perioder. Gjør alltid din første prioritet.
  • Hold deg hydrert. Å drikke mye vann vil bidra til å lindre sultesmerter, og det vil også hjelpe med fordøyelsen.
  • Når du griser under bergarter eller i bark for grubs, vær forsiktig med giftige edderkopper. Brown recluses elsker de samme områdene som larver og en ubehandlet bite vil bli alvorlig infisert.
  • Så du sitter fast i villmarken med ingenting annet enn klærne på ryggen din, en voksende sult og åpenbart internettilgang. Eller alternativt, i denne lavkonjunkturen har du mistet jobben din, du har mistet huset ditt og nå er du 'bor i skogen, i så fall gratulerer med at du fortsatt har en datamaskin. Uansett gjorde du det riktige valget ved å sjekke inn med oss ​​på hvordan du skal overleve. Du trenger ikke å bygge et spyd eller sette en felle til middagen, i omtrent alle habitat er det enklere måter å spise enn å drepe ekorn. Men du må kjenne de beste stedene å scavenge, de riktige bærene å plukke og mest effektive måter å forbrenne energiforsyning på.