Hvordan betale for Dental College

 

1.

Send et gratis søknad om føderal hjelp til studenter (FAFSA). Dette er skjemaet er et krav for å bestemme berettigelsen til føderal hjelp, inkludert lavrente studielån.

2.

Møt med finansiell hjelpsjef (FAO) på tannhøgskolen . Diskuter tilgjengelige hjelpeprogrammer og finansieringsmuligheter. Finn ut hvilke lånegivere skolen er tilknyttet og send inn en søknad om et Stafford-lån.

3. Bruk lønnene fra en deltidsjobb til å hjelpe til på collegeopplæring. Begynn å lagre på college, så tidlig som mulig. Søk om stipend fra store selskaper som søker å hjelpe studenter inn i tannfeltet som det gjelder sine produkter.

Lån opp til $20 500 årlig for tannskole. Forstå at hvert år renten på $8500 av de lånte midlene kan bli subsidiert av den føderale regjeringen slik at ingen renter tilfaller på den delen av lånet.

Undersøk privat student lån for å bygge bro over gapet mellom økonomisk støtte og undervisning. Spør student lån långivere hvilke private lån programmer er tilgjengelige for profesjonell skole og be om informasjon om priser, vilkår og tilbakebetaling. Lån opp til $225 000 i de fleste private låneprogrammer.

Se på HPSL for HMSL for langsiktige, lavrente lån til studenter med økonomisk behov . Søk om dette lånet med en 10-årig tilbakebetaling på 5 prosent med en 12 måneders grace periode etter eksamen.

7.

Sjekk ut Lån til Ufordelt Student (LDS) som tilbyr vilkår som ligner på HPSL for studenter som ønsker å delta på dental college.

8. Utforsk økonomiske hjelpemuligheter som tilbys av det amerikanske militæret. Få hjelp i de væpnede styrkene og delta på tannhøgskolen som er subsidiert av militæret i bytte for tjenester ved oppgradering. Besøk med en rekrutterer for å lære mer om mulighetene som tilbys av hver gren av militærtjenesten.

Tips og advarsler

  • Send inn ønsket informasjon og motta en
  • Tannhelseskoler har ikke støtte fra tilknyttede sykehus.
  • Merk at en FAFSA må være på arkiv med kontoret av Studentfinansiering for å bli vurdert for LDS.
  • Kostnaden for å utdanne en tannlege er sammenlignbar med en medisinsk utdanning. Tannhøgskolene får mindre alumni gaver og er kvalifisert for færre forskningsstipendier. Som et resultat blir kostnadene overført til studenter i undervisningen, som kan være så mye som $25 000 i året.