Slik bruker du Reggaeton Elements i Live Music

 

1.

Bland spansk tekst i musikken din. Reggaeton er en sjanger basert på den liberale bruken av de varme accentene og tonene til Castillian-tungen. Dette er en fin måte å legge til Reggaeton-smaken på en komposisjon.

2.

Sett opp en backbeat. Som andre lignende former for hip-hop eller rap musikk, trenger reggaeton drivkraften til en stilisert backbeat for å oppnå sin tilstedeværelse. Lag eller lån en passende til sporet ditt.

3.

Bruk latino melodiske lyder. Disse er kanskje vanskeligere å identifisere, men vanligvis hørt som raske melodier, på gitar eller et annet strenginstrument, hvor strengene nesten er feid i rytme. Du kan tenke på disse som derivater av flamenco eller naturlige folkemusikk riffs fra Latin-Amerika.

4.

Legg til lydeffekter. Massevis av reggaeton-sanger får sin tone fra lydprøver med et staccato-element, i noen tilfeller nesten som skuddfire eller en veldig stram snare rattle. Å få slike lydeffekter kan hjelpe deg med å identifisere din live act som en reggaeton-sjangre.

5.

Pump opp basen som er et kritisk element i reggaeton.

En wild, blandet musikkgenre kultivert i Puerto Rico, Reggaeton fanger raskt. Denne latinske dansesalemusikken produserer toppskårer hvert år. Hvis du ser etter å få en reggaeton-lyd, kan du legge til spesifikke elementer til live-show for å komme på bandwagon for dette kulturmusikkfenomenet. Her er noen måter å få reggaetonlyder til live musikk.