Slik bruker du en blogg i College Classroom

 

Beslut om bloggens formål

1.

Bruk bloggen din til å fortsette klasseromdialogen. Dette kan fungere for enten en liten seminarklass som inneholder hyppige diskusjoner i klassen eller en stor forelesningsklasse som ikke har tid til diskusjoner i klassen.

2.

Gi ny informasjon med bloggen din. Noen felt, spesielt de i naturvitenskapene, har stadig ny informasjon som kan være relevant for klassen. En blogg er en fin måte å gjøre studentene oppmerksomme på endringer og funn som kanskje ikke er dekket av forældet lesemateriale.

3.

Lag klassekampanjer gjennom bloggen din. Alle typer klasser kan bruke en blogg for å la elevene få vite viktig klasseninformasjon, for eksempel kanselleringer, romendringer eller kommende eksamener.

Opprett og vedlikehold bloggen

1.

Lag bloggen din. Mest sannsynlig har høgskolen din webplass tilgjengelig for deg å bruke. Du vil kanskje integrere det med et program som Wordpress for enkel bruk. Hvis du ikke allerede har webplass, kan du bruke en gratis bloggingstjeneste som Blogger.

2.

La elevene dine få vite om bloggen på den første dagen i klassen Fortsett å minne dem når semesteret skrider frem.

3.

Hold bloggen oppdatert. De beste bloggene oppdateres ofte for å opprettholde interessen. et par ganger hver uke.

Tips og advarsler

  • For å oppmuntre til deltakelse, gi studentene bonuspoeng for å bruke bloggen eller kommentere på bloggen. For eksempel, i slutten av posten nevner at enhver student som sender e-post, får du ekstra kreditt. Dette betyr at studenten må lese alle innlegg hver dag for bonusen.
  • Ikke ta med så mye informasjon om emnet på bloggen din, som studentene ikke trenger å delta i. Studentene skal fortsatt få mest mulig ut av sin kunnskap i klasserommet. Bloggen er bare et læringsverktøy.
  • Det blir stadig mer populært å bruke blogger i utdanning. Mange studenter er vant til å få informasjon på nettet enn fra bøker. Professorer som bruker blogger i utdanning kan være mer sannsynlig å koble seg til disse studentene.