Hvordan drepe maur i deres nest i huset

 

1.

Finn ditt problemområde. Myrene setter opp kolonier på steder der det er en jevn tilførsel av mat. Dette betyr vanligvis et kjøkken eller et sted hvor maten lagres eller serveres.

2.

Se etter enkelt- eller et lite antall vandrende myrer, disse er speidemyrer. Deres jobb er å utspekke mulige matkilder og rapportere tilbake til reiret med sine funn. Hvis du finner dem, kan du prøve å se hvor de kommer og går.

3. Sett giftig maur agn eller feller nær de observerte banene på maurene som søker etter mat. Bruke agn som inneholder søtningsmiddel er utmerket for å tiltrekke myrer (se Referanse 1).

4.

Hold øye med økt aktivitet til og fra reiret og det beite området. Arbeidsmyr vil ta forgiftet agn tilbake til reiret for å mate de andre og drepe kolonien.

5. Bruk en løsnet blekemiddel til å tørke benkeplater og andre overflater at myrene har reist over. Ifølge KillAnts.org, hvis det er noen maur igjen som søker etter andre matkilder, vil en blekemiddelbasert renere slette duftløyper (se Referanse 2).

Ring. en lokal eksterminator hvis myrene kommer tilbake i kraft eller giftet ikke virker som å virke. Du kan få et mye større problem på hendene dine (eller i veggene) enn du tidligere trodde.

Tips og advarsler

  • Den beste måten å holde maur ut av hjemmet ditt er gjennom forebygging. Ta ut søppelet ofte og hold mat lagret i lufttette beholdere. Selve reiret, søk gjennom det til du finner dronningen. Hun er den største myren. Hvis hun blir drept, vil kolonien dø ut.
  • Mørgift er en fin måte å tørke ut en koloni, men ikke så bra for husdyr. Husk å sette feller utenfor rekkevidde av katter eller hunder.
  • Myrer er sosiale, industrielle insekter som har en evne til å finne ut de mest gunstige levekårene for en blomstrende koloni. Dessverre betyr dette en rekke problemer for mennesker: Myrer kan ta over kjøkken og andre oppholdsrom i søket etter mat, komme inn i alt som ikke er tett lukket. Heldigvis kan det være like enkelt å bli kvitt en angrep som å lokalisere nest eller sette ut gift mat for arbeidere å ta tilbake til kolonien.