Hvordan lage feltede vesker

 

1.

Velg to stykker filt for å fylle opp posens kropp, og noen bånd som skal brukes til håndtak. Sørg for å ha et sømpakke med matchende eller komplementære farger av streng, slik at sømmen vil holde sammen godt med ensemblet du oppretter.

2.

Dra nålen ved å ta et stykke snor og tegne det gjennom øyet. Dette kan ta noen forsøk. Etter at tråden er gjennom, trekk dobbelt så mye streng som du tror du trenger, basert på filtens størrelse.

3. Legg deretter de to stykkene av følte seg oppå hverandre slik at alle ender stemmer overens og sy sammen tre av de fire sidene. Dette kan gjøres med løpesting (Embroidersguild.com), hvor tråden knyttes på bunnen av strengen, og nålen kommer opp gjennom de to lagene før du går ned igjen ca to centimeter unna. Dette mønsteret fortsetter gjennom de tre sidene. Når du er klar til å avslutte sømmen, klippe strengen på samme side som den første knuten var, og knytt en annen knute. Dobbelt eller tredobling Dette trinnet vil være nyttig for å sikre styrken på filtposen på en hel.

4.

Fest båndene ved å kutte to små horisontale hull på hvert stykke stoff . Ta to lange stykker bånd og løp hver gjennom hullene på den ene siden av filtposen. Disse blir håndtakene.

Ta posen og vri den innvendig ut slik at sømmen ikke viser. Legg til andre dekorasjoner etter smak. Dette kan være så enkelt som limer på mer bånd, eller legger perler og annet tilbehør.

Filtposer er et flott håndverk for folk i alle aldre. Fra enkle poser til svært dekorerte totes, er mulighetene uendelige med denne form for kreativitet. Å designe og lage en filtpose innebærer elementer av couture samt viktige livsferdigheter som å sy. De involverte trinnene kan forklares veldig lokalt for alle interesserte, mens prosessen forblir morsom og lett å oppnå.