Slik bruker du Ultra-Fast Storage Media

 

1.

Velg en medieopptaker som passer deg og ditt prisklasse. De kan bli funnet på en rekke steder fra nettbutikker eller til store teknologiske forhandlere som Best Buy. Det er mye å velge mellom, og betydningen av bildekvalitet vil være avgjørende for hvor mye du skal betale.

2.

Sett inn det ultra-raske mediekortet inn i medieenheten din. Dette kan enten være standardkortet som fulgte med kameraet du kjøpte, eller en oppgradert versjon som passer til enheten din. Hvor mange bilder og videoer du ønsker å fange på en gang, bestemmer prisen på det ultra-raske mediekortet. De kan være svært dyre.

3.

Ta opp mediet. Flere og flere kameraer erstatter videokameraer, da lagringskapasiteten til ultra-raske mediekort stiger. Igjen er det et annet tilfelle av mindre og raskere som driver teknologibanen.

4.

Eksporter mediene. Dette kan gjøres på to måter. kameraet vil være en USB-kabel som er spesifikk for din modell av enheten. Plugg den inn og send bildene og videoene til harddisken din. Derfra kan du brenne dem på en plate og få dem trykt på en lokal fotobutikk, eller du kan skrive ut dem på din egen skriver.

5. Sett inn ditt ultrasnabb media lagringskort i et spor som er designet for det på enten datamaskinen eller, sannsynligvis, en nyere skriver Det skal si på utsiden av porten hvilken type kort det tar. Da det er mange forskjellige typer ultra-hurtig media lagringskort, er det viktig at du vet hva slags kort du er. Som ovenfor kan du da skriv ut bildene dine.

Etter hvert som teknologi utvikler seg, blir det mindre for å forbedre mobiliteten. Datamaskinen, telefonen og spesielt kameraet er alt bevis på dette. Når kameraer en gang trengte mye plass til flashbulbs, linser og film, har disse komponentene blitt erstattet med lysdioder, teleskoplinser og det ultra-raske mediekortet. Her er hvordan du bruker sistnevnte og siste fremskritt innen medieteknologi.