Hvordan lage en bakgrunn for Studiofotografering

 

1.

Bestem hvilken type bakgrunn du vil ha for ditt studio. Gå gjennom de gamle lysbildene dine og finn en som er ideell til bruk for et studio-bakteppe. Har du ikke noen gamle lysbilder? Samle inn bilder og postkort for inspirasjon. Ta alltid øynene dine i avskall for bilder du vil bruke til bakgrunn i studioet ditt. De kan være landskap eller bli kreative og bruke noe unikt!

2.

Velg beste scener fra samlingen av bilder og postkort og ta et lysbildebilde av hver enkelt. Du vet en gjennomsiktighet, den gammeldags tingen du legger inn i en projektor, og sender den deretter ut for å utvikle.

3. < / p>

Tape kongen størrelse ark på en vegg som er beskyttet mot eventuelle maling som kan lekke gjennom arket ditt. Sørg for at den er strakt opp på veggen slik at den ikke beveger seg mens du maler.

4.

Projiser et av lysbildene dine rett på kongens størrelse ark du er sikret på veggen.

5.

Bland opp din maling for å bruke til baksiden. Ta en gallon av hvit matte ferdigmaling, malingsfargelørene og bøkene dine og bland opp fargene dine for ditt studio-bakteppe.

Bruk en 2 ' maling børste eller hva som helst fungerer best for deg, male det projiserte bildet på kongens størrelse ark.

7.

La det tørke. Når bakgrunnen tørker, er den klar til bruk når som helst du trenger det!

Tips og advarsler

  • Ta ekstra skritt for å sikre at projektoren ikke beveger seg en enkelt millimeter, ved å tape den trygt til projektorbordet og deretter banke prosjektørbordet sikkert på gulvet!
  • Kontroller at projektorbildet er jevnt.
  • Bruk matt finish til
  • Hold studiobildet ditt vevt utseende, det skal ha en slags drømmende, akvarell se på den, tenk tynn og pastell.
  • For en permanent full veggstørrelse, portrett, bakgrunnsmaling rett på veggen, i stedet for et ark!
  • Hvorfor betale $400, $700 eller mer for et studio bakteppe når du kan lage din egen kule bakteppe for en brøkdel av prisen?

    Jeg vil vise deg hvordan du lager dine egne profesjonelle, håndmalte studio bakgrunner for bruk bak modellene i fotograferingsstudioet ditt for under $30 dollar!

    Lag flere for en stort utvalg av bakgrunner for å dekke en rekke forskjellige situasjoner.