Hvordan lage en fargebok med familiebilder

 

Forberedelse.

1.

Velg hvor mange bilder du skal bruke. Bestem hvor mange sider du vil ha din fargebok å være (jeg vil ikke gjøre mer enn 15-20 fordi du vil stifte sidene sammen). Du må mange forstørre bilder på en kopimaskin før du begynner å spore. Hvis du sporer mer enn ett bilde per side, må du tape fotografiene til et eget stykke papir, så det vil ikke flytte når du arbeider.

2.

Hvis du jobber med Adobe Illustrator, skanner bildene dine og legg dem inn i et nytt dokument som er klar til å spore. Lag de anførte objektene i arbeidsmaler ved å dobbeltklikke på lag ett og opprett en mal. Lag nå et lag 2 for å fungere. Hvis du ikke er jobber på Adobe Illustrator og jobber for hånd, hent oppsporingspapiret ditt og legg det på toppen av bildet. Hvis du har en lysboks, vil det gjøre det mye lettere å spore. Hvis du ikke har en lysboks, må du sørge for at du har riktig belysning for å kunne se hva du sporer.

3.

Start sporing med blyanten. Siden dette er 'blyantfasen', kan du slette og Løs eventuelle spor du trenger. Bare vær sikker på at du sletter det godt, som når du lager fotokopier, vil det være synlige spor av blyantfeilene.

Opprette sider og bind inn boken.

< p> 1 .

Etter at du har fått blyantspor av alle bildene dine, må du få den svarte markøren ut. Vær veldig forsiktig når du sporer langs blyantlinjene dine for å lage dristige, svarte og permanente fargeboklinjer. Flytt så sakte og jevnt som du trenger. Jeg ville bare jobbe ett bilde per side, og ingen bilde på baksiden av sidene. Det er 2 grunner til dette, markøren din kan gå gjennom tegningen på den andre siden av siden, den andre er at mange barn bruker markører til å farge i stedet for fargestifter, og deres markører kan også bløde inn i den andre siden av siden mens de farger.

2.

Når du har alle markerte sidene dine, la dem tørke (hvis de trenger). Ta en god viskelær og slett blyant linjene. Ikke la de se bra ut!

Gjør fotokopier av sidene dine. Når du er ferdig, stift sammen sidene dine. Du er ferdig! Ser det ikke bra ut!

Tips og advarsler

  • Du kan dekorere dekselet for å gjøre det enda mer personlig.
  • Du kan legge til tekst i blyant / markør scenen for små meldinger eller for å fortelle hvem hver person er, og også oppgi fakta eller sitater om dem.
  • Vær forsiktig når du stifter som du stifter korrekt. Ikke la skarpe, hakkede stiftkanter som et barn kan skade seg på. Hvis du gjør en skummel jobb på første stift, må du få en stiftfjerner og ta den ut. Gi det et nytt skudd.
  • Don Ikke trykk for hardt når du sporer! Dette kan ødelegge bildene dine!
  • En flott gave til et ungt barn er en fargebok. En mer personlig versjon av fargeboken, er en av bildene av mennesker som barnet vet, eller til og med av seg selv! Tenk deg en personlig fargebok med familie, venner og familie kjæledyr. Det er alt mulig, og det er faktisk ganske enkelt.