Hvordan tegne Simpsons

 

Homer

1.

Tegn Homers øyne først fordi resten av ansiktet knytter seg til øynene. Øynene er to overlappende sirkler. Lokkene er to linjer som gå halvveis nedover øynene med en svart prikk like under dem. Du vil ofte slette toppkurven til Homers venstre øye for forskjellige uttrykk.

2. Dra nesen . Nesen er rett og slett kurven på bunnen av øynene og den øvre kurven på sin fem-o-timers skygge, med en liten kurve på enden som er jevn med kurven i øyet.

3 .

Tegn Homers leppe. Hans overleppe kurver og strekker seg lenger enn hans øyne. Hans underleppe er en tredje veien tilbake fra toppen av overleppen.

4.

Tegn hodet. Homerens hode er en opp-ned 'J.' Dette er lett å huske fordi Homers midtveis er 'J.'

5.

Tegn Homers øre Hans øre er en 'G' som er til og med nesen.

6.

Fullfør ved å tegne Homers hår. Han har en 'M' rett over øret og to buede linjer på baksiden av hodet.

Marge

1.

Tegn Marge De er som Homer s, men de har ingen øyelokk (mesteparten av tiden), og de har fire øyenvipper per øye.

Tegn henne nese. Det er som Homer s, men bare litt kortere enn øynene.

3.

Tegn Marge s lepper. Nesens nede er øverste linje for overleppen. Den kurver utover, forbi øyet og nesen, sløyfer rundt i en knust 'C' -form og kommer tilbake for å berøre overleppen. Den nederste leppen er en linje som starter i overleppen og kurver ned i nakken. Tegn en kort dash for å indikere leppen på ansiktet, som vist i eksemplet.

4.

Marge s øre er til og med bunnen av nesen hennes og er i utgangspunktet en C-formet innfesting i håret hennes. Hennes hår er et langt rør som begynner rett over øyenvippene, fortsetter i en linje helt rundt hodet.

5.

Fullfør tegningen ved å legge til tenner, tunger og hennes signaturperler.

Tips og advarsler

  • 'M' og 'G' i Homers hår og øre er initialene til Simpsons 'skaperen Matt Groening.
  • Ikke ta en ansiktsfunksjon uten å se på hvordan den forbinder med de andre. Simpsons har alltid tilkobling av ansiktsfunksjoner.
  • The Simpsons er en av de mest populære tegneserieprogrammene hele tiden med mer enn 20 år med show under beltet. En flott ting om å tegne Simpsons er at linjene er enkle former, og de kobler seg til hverandre i en ekspressiv, uvanlig form. Kanskje deres enkelhet er hvorfor de er så populære! Slik tegner du de to hovedkarakterene til Simpsons, Homer og Marge.