Hvordan lage anime tegn

 

1.

Lær hvordan du tegner i anime-stilen. Anime-tegn har svært forskjellige og uvanlige egenskaper som de klassiske store tallerkenøyene, villfarget og stilig hår og uvanlig mote. apanese animatorer har tegnet anime-tegn på denne måten i flere tiår, så sørg for at du studerer mye anime (Sailormoon, Gundam Wing, Dragonball Z) og forstå hvordan du tegner dem.

p> Tenk på unike figurer og konsepter. For eksempel, hvem skal bli en helt? En skurk? En kjæreste? En superhelte? Tenk opp navn og definere egenskaper for dine tegn. Vær kreativ. Hva kan få karakterene dine til å skille seg ut? Flyver en av dem? Har en av dem flytende magenta hår og smaragdgrønne øyne? Husk å referere til kjente anime for å jogge tankene dine og få fantasien til å strømme.

3.

Når du har tenkt opp tegnene dine, må du vurdere dem. Er de uvanlige nok? Unik nok? Likeable nok? Kanskje søke råd fra vennene dine eller noen andre du vet hvem som er interessert i anime. Det er alltid godt å komme utenom meninger og råd.

4. Nå som du har kommet opp med dine tegn, er det på tide å begynne å skrive en spennende og nyskapende tomt å udødeliggjøre og definere helt nye anime karakterer. Ha det gøy og gjør en god jobb.

Tips og advarsler

  • Det er allerede tonnevis av anime der ute, så sørg for at tegnene dine er veldig tydelige din egen. Ikke kopi fra noen. Vær kreativ og stå ut.
  • Tegning i anime-stil kan være tøft, vær tålmodig og hold deg til det! Ikke bli motløs hvis du ikke får alt perfekt første gang.
  • Anime karakterer er vanligvis morsomme, sjarmerende, vittig, heroisk og stilig. Anime er en av de mest populære og morsomme animasjonsstiler der ute i disse dager - så hvorfor ikke delta på moroa og opprett dine egne anime tegn? La fantasien løpe fri. Les videre for å lære å lage anime-tegn.