Schorl Krystaller Healing Information

 

Kjennetegn

Schorl er en kompleks stein bestående av natriumperium aluminiumborosilikathydroksydoksid. Det er nærvær av jern som gir denne typen turmalin sin svarte farge. Det er funnet i Brasil, Pakistan, Nepal og USA.

Fysisk helbredelse

Schorl har blitt sagt å lindre artrittsymptomer, hjertesykdom og angst. Det er en utmerket stein å ha for de med svekkede immunsystemer, da det er en avgiftende stein som rider kroppen av urenheter. Det hjelper også med forstoppelse.

Chakra Healing

På grunn av sin grunnleggende natur, brukes schorl ofte i chakra helbredende praksis for å forbedre kroppens energi og rense det av negativitet, både fysisk og følelsesmessig. Det kan justere alle chakraene og hold kroppen din forankret til jorden. Legg den mellom føttene i chakraoppsettene til bakken og fjern den negative energien ut av kroppen din.

Emosjonell helbredelse

Stressoverbelastning er vanlig, og schorl er steinen å bruke for å de-stress, enten fra angst, usikkerhet eller til og med følelser av vrede. Bær steinen med deg hvis du føler deg for stresset eller befinner deg i en krisesituasjon. Det vil bidra til å holde deg 'i øyeblikket' og fokusert.

Miljøheling

Fordi schorl har piezoelektriske egenskaper (gnidning av steinen vil skape en annen elektrisk ladning i hver ende av steinen), er det uvurderlig å negere elektromagnetisk energi i omgivelsene. Denne steinen avviser negativ energi, i motsetning til bl ack onyx, som vil absorbere den. Ta med deg et stykke med deg, spesielt når du er i nærheten av datamaskiner og annen elektronikk, for å holde kroppen fri for de negative bivirkningene. Schorl er et annet navn for mineral svart turmalin. Turmaliner kommer i et bredt utvalg av farger basert på deres egne unike kjemiske sammensetninger. Svart turmalin, eller schorl, er en fantastisk stein å holde orden på helbredende praksis på grunn av sin evne til å avvise negativitet og holde en jordet.