Amish House Painting Traditions

 

Maling på naturlig tre

Når det er mulig, start ditt Amish husmaleri prosjekt på en base av naturlig tre. Håndskåret tre som viser kornet og har en hyttelignende stil, gir en følelse av praktisk enkelhet. Du kan til og med ønske å la kornets tre vise seg gjennom. Dette vil utfylle alle tremøbler du har. Det vil også utfylle enkle interiørdekorasjoner som kurver og vaser, alle elementer som viser naturen og er ekstremt funksjonelle.

Velg en myk, naturlig palett

Amish-malingsfarger er ofte naturlige toner fordi tradisjonelt malinger ble farget med hva som helst finnes lokalt. Velg myke greener og tenner sammen med en aksentfarge hvis du ønsker det. Nye linjer med arvsmaling setter etterhvert i disse farger, så se på historiske eller arv fargelinjer.

Utvendig husmaling

Amish husets utendørs er ofte veldig enkle og malt i hvitt. Et vanlig, stort og funksjonelt hus som finnes i Amish-landet er ofte et Amish-hus. Noen dører kan være malt blå. Mange tror at denne tradisjonen indikerer at en datter av ekteskapelig alder er hjemme. Det ser ut til å være utenom tradisjonen, muligens å holde følelsen av sikkerhet i hjemmet ligner feng shui maleri og hjemmedesign tradisjoner.

Glans eller tradisjonelle malinger

Hvis det er mulig, velg en naturlig maling som en melk maling for innredning. Disse er ikke-toksiske og lav-kjemiske tradisjonelle maling. Disse naturlige malingene har en tendens til å ha mer tradisjonelle fargelinjer. I interiøret velger noen Amish en høyglansmaling for å sikre at veggene er lette å tørke ned, spesielt siden kull og tre brukes til varme og lys og kan skape sot på veggene.

Amish Møbler Maleri

De fleste Amish-husene har boxy, store møbler som er klare og dristige og laget av tre. Disse møbler er ikke tradisjonelt malt, men noen ganger er det farget. Av og til Amish møbler er malt en lys hvit for at kornet av treet skal vise seg. Enkle dekorasjonsteknikker er på mote, og mange av disse teknikkene kommer fra tradisjonelle kulturer. Enten de er japanske, Shaker eller Amish, har mange kulturer tradisjoner med sterk, vakker og enkel dekorasjon. Amish dekorering er enkel, basert på religiøse tradisjoner av hardt arbeid og håndlagde, funksjonelle objekter. Alle farger er basert på hva som var historisk tilgjengelig.