Hvordan Skisse en Crowd

 

Tegn pinner

1.

Ta en titt på bildet av fargede pinner. Disse pinnene har en fin måte å begynne å tegne folkemengder uten stress på å tegne virkelige mennesker. De har forskjellige høyder, akkurat som mennesker, og de er den grunnleggende formen til en person på avstand.

2.

Øv på å tegne pinnene for å forstå skisse av avrundede objekter i perspektiv og i grupper. Dette vil virkelig hjelpe deg når du går videre til ekte mennesker.

3.

Se på denne eksemplarskissen av en mengde. Legg merke til at hodene overlappes og 'personen' helt bak er mye mindre fordi han er i perspektiv. Peg skissene bør være på samme måte.

Tegne ekte mennesker

1.

Etter litt øvelse kan du gå videre til å skisse virkelige mennesker i en mengde . Velg et sted hvor store folkemengder samles, men hvor du kan finne sitteplasser vekk fra mengden. Kjøpesentre, restauranter og gatekafeer er alle gode valg.

2.

Husk enkelheten ved å skisse pinnene, og tegne grunnleggende menneskelige former med like liten detalj.

3.

Legg bevegelser og ansiktsuttrykk til de viktigste tegnene i mengden din.

4.

Hvis du har tid, skisser noen andre detaljer som legger til mengdenes følelse.

Tips og advarsler

  • Hold hånden i bevegelse i et raskt tempo. Sakte håndbevegelser vil friste deg til å bruke for mye tid på detaljer.
  • Ikke kast bort tiden som tegner hver person i detalj. Få de viktige figurene og ideene først på papir!
  • Skisse et publikum kan være en utfordring. Det er mange mennesker å tegne alt på en gang, men du må fortsatt gjøre dem til en sammenhengende gruppe. I tillegg må du handle raskt før publikum bryter opp. Her er hvordan du unngår å bli fanget opp i detaljene slik at du kan skisse en mengde før den kommer vekk fra deg.