Dark Anime Styles

  Anime, en japansk kunstform, er basert på en særegen tegningstil. Karakterer har store, uttrykksfulle øyne, spissete, riflet hår og kroppsstørrelser basert på hodelengden, slik de er satt av kunstneren. Karakterer 'organer kan være fra syv til ni hoder høyt. Mens vanlige anime-tegn ligner søte, lekre skapninger som de i' Pokemon 'eller' Sailor Moon ', har mørke animebilder økt i popularitet de siste årene, både i animert og manga (

Dark Angels

Den mørke anime engelen har de samme brede øynene og den lille nesen som sin uskyldige motpart, men har svarte klær - kjoler, støvler, strøk og strømper. Underkjoler og middelalderlige korsetter er også vanlige antrekk for en anime mørk engel. Hennes store øyne reflekterer sinne, mischief eller rettferdig hevn i stedet for den vanlige animeinnretningen. De oftest avbildet som kvinner, er en sporadisk mannlig mørk engel som helten til den japanske mangaen ' Dark Angel. '

Urban / Realistic

Noen mørke anime-kunstnere skildrer tegn i realistiske, urbane omgivelser. De kan være vigilantes, street thugs eller prostituerte. Mens de fremdeles er tegnet med de vanlige ansiktsfunksjonene som store, uttrykksfulle øyne og riflet hår, kan deres kostymer og tilbehør være radikalt forskjellig fra kjøringen av millen anime tegn. I anime-serien 'Paranoia Agent', for eksempel, truer karakteren Lil Slugger ofrene med en baseballbat mens detektiver Karino og Maniwa prøver å stoppe ham. Tegnene har en skarpere form - tynnere, med trekantede ansiktsformer og skyggelagte ansiktsfunksjoner.

Muterte mennesker

Noen mørke anime-stiler innebærer muterte tegn som beholder visse menneskelige funksjoner. Elfin karakteren Lucy i den animerte serien 'Elfin Lied' har to horn på toppen av hodet. Hornene er en del av hennes telekinetiske kraft. Selv om Lucy ser ut som en typisk anime waif ved første øyekast, inneholder hennes 'Elfin Lied' -linje historier om hevn, fremmedgjøring, blodsutgytelse og fordommer.

Vampyr

Anime har sin andel av vampyrer for å konkurrere med 'True Blood 'og' Twilight 'live handling versjoner. Lengre, tynnere og blekere i hår, øyenfarge og hud enn andre anime-figurer, japanske tegneserievampyrer har trekantede hake og rødlige øyne. I 'Vampyr Knight' bærer både mannlige og kvinnelige tegn klassisk skreddersydde skoleuniformer i stedet for mørke klær for å skjule sine sanne identiteter.