Hvordan Stretch Glass: Clear Coat

 

1.

Arbeid raskt. Hver prosess i glassblåsing må gjøres med presisjon for ikke å ødelegge stykket. Legg glassstangen i ovnen litt lenger for å få stangen fin og varm for å gjøre dette trinnet raskt i glatte bevegelser.

2.

Hold den oppvarmede enden med en pincet eller tang og begynn å trekke, strekker stangen inn i formen du vil feste til glassburken eller vasken. Du kan vri den inn i dekorative spiraler eller holde det enkelt. Nøkkelen er å gjøre det raskt og ikke ta det for tynt siden håndtaket vil støtte vekten av vasken.

3.

Fest håndtaket til krukken eller vasken mens det er varmt. Krukken bør også være litt varm også. Mør håndtaket på stykket på den måten du ønsker. Det er så enkelt.

p> Strekk den klare stangen når du må påføre et klart lag over hele utsiden av stykket. Denne teknikken brukes når glasset er for tykt. Bare strekk det ut med denne prosessen først.

Klare glassstenger brukes til å lage håndtak til krukker og vaser. Glassblåsing er like mye kunst som det endelige glassproduktet som glassblåseren gjør. En glassblåser tar rå glass fra en halvflytende glob, som smeltet honning, og danner den til en kule som kan gjøres til en vase eller krukke.