Hvordan besøke Barnes Foundation

 

1.

Stiftelsen er åpen for publikum fredag, lørdag og søndag fra kl. 9.30 til kl. 17.00. fra september til juni og på onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag på samme tid i juli og august. Reservasjoner må gjøres minst 30 til 45 dager i forveien og er tilgjengelig på nettet. Parkering er tilgjengelig mot et pristillegg.

2.

Samlingenes rikdom og Dr. Barnes u0026 # x2019; unerring eye for synchronicities mellom malerier, møbler og kunstobjekter skaper en eksepsjonell estetisk opplevelse. I motsetning til andre museer, hvor malerier henger individuelt, kan Barnes hele murene av malerier og gjenstander bli sett på som en forening av kunstnerisk oppfatning. En tur med en docent eller med en lydguide hjelper besøkende å forstå Barnes u0026 # x2019; visjon.

Samlingen har 181 fine eksempler på arbeid av Renoir, for å nevne bare en av de mange impressionistiske artister som malerier Barnes ervervet. Farger og former i maleriene er parret med møbler, andre malerier og husholdningsartikler. Etter en tur til Barnes kan en besøkende ikke hjelpe, men se verden annerledes.

4.

Arboretet har mange planter som ikke er innfødt i Pennsylvania. Som med museets samling er plantingen designet for å innarbeide estetiske og horticultural prinsipper. Det er et bibliotek, et drivhus og en herbarium med 10.000 eksemplarer. Turer i hagen er tilgjengelige.

Tips og advarsler

  • Det er to etasjer i museet, hver med mange rom av kunstverk. Noen besøkende vil glede seg over å se begge etasjer i detalj, mens andre vil foretrekke å fokusere på en etasje per besøk.
  • Det finnes mange andre kunstverk i samlingen i tillegg til de som er beskrevet her.
  • For å komme dit, ta SEPTA R5 Paoli toget fra 30th Street Station i Philadelphia til Merion Station. Barnes ligger en kort spasertur fra stasjonen på Latchs Lane.
  • Det finnes ingen restaurant på museet, men det er flere i nærheten i Merion, Bala Cynwyd og nabolandet Philadelphia.
  • Barnes-stiftelsen i Merion, Pennsylvania (en vestlig forstad til Philadelphia), er en av verdens ledende private samlinger av impressionistiske, postimpresjonistiske og tidlige moderne malerier, inkludert verk av Renoir, C u0026 # xE9; zanne, Matisse, Picasso og Modigliani samt afrikansk skulptur. Dr. Albert Barnes, grunnleggeren, designet sitt museum i 1922 langs innovative prinsipper som fortsatt læres på Stiftelsens skole i dag. Et besøk til Barnes Foundation er et møte med det beste av menneskets ånd. Huset er omgitt av en tolv hektar arboretum.