Hvordan besøke Wintherthur

 

1.

Forstå at Wintherthurs fantastiske attraksjon er Henry du Ponts ekstraordinære estetiske sans. Hans hjem og hager uttrykker sin kjærlighet til skjønnhet som skaper en unik opplevelse for besøkende. Hans forståelse av farge og form kan ses i naturlig plassering av trær og blomstrende planter i parken og utformingen av rommet interiør. Det er inspirasjonen til Enchanted Woods, et herlig lekeområde for barn.

2.

Skriv inn eiendommen over bølgende åser. Parkering er beleilig plassert. En sti gjennom skogen fører til besøkssenteret hvor bokhandel og restaurant ligger. Dette er også stedet der trikken stopper med transport til ulike deler av eiendommen.

3.

Besøk hagene til fots eller med trikken. Du finner et landskap som er nøye planlagt for å markere hundrevis av forskjellige innfødte og utenlandske planter, inkludert azalea, peonies og rhododendroner. Du Pont ville at plantingen skulle virke naturlig. Det er dammer, et gammeldags basseng og lange utsikter.

4.

Besøk galleriene. Hvert år er det flere midlertidige utstillinger som fokuserer på amerikansk dekorativ kunst, samt permanente utstillinger som barn og voksne vil sette pris på. Galleriene er et hyggelig og aldri slitsomt besøk.

5.

Ta en tur til huset. Hvert rom er satt opp enten akkurat som du Pont forlot det eller inspirert av hans visjon. Legg merke til designene på keramiske brikker, stoffer og møbler som reflekterer de blomstrende hagene utenfor vinduene.

6.

Besøk Campbell-samlingen av suppe Tureens. Campbell Soup Company sponset denne sjarmerende samlingen av tureens som demonstrerer kunst og oppfinnsomhet av håndverkere i Europa, USA og Asia.

7.

Besøk de fortryllede skogene i parken det vil glede barn. Vær en fugl i en gigantisk rede, stopp ved den barnestrengede halmtaket og se eventyrringen. Dette fantasifulle rommet inviterer barn til å forestille seg en verden av eventyr som Henry du Pont ville ha elsket.

8.

Nyt gavebutikken med et elegant utvalg av varer til hjem og hage. Cappucino-kaféet, i nærheten av inngangen til museet, har snacks, supper og spesialdrikker. Hagen kafeteria i besøkssenteret har en fantastisk salatbar, buffé, desserter og drinker. På søndager fra kl. 10.00 til 14.00 Hagerkafeteriet er vert for en Champagnebrunch.

Tips og advarsler

  • Det er sikkert mulig å se alt på en dag, men det kan være mer avslappende å fokusere på eiendommer og hager under ett besøk, og deretter gå tilbake til en tur til en annen tur.
  • Turer er tilgjengelige, og det er en god ide å reservere på forhånd (kan gjøres online ).
  • Bibliotekets samling dekker kunst, antikviteter og kunsthistorie.
  • Winterthur er vert for et stort utvalg av arrangementer i løpet av året, inkludert konferanser, mottakelser og barns aktiviteter. Det er tilgjengelig for bryllup og bedriftsarrangementer.
  • Familien din vil elske Winterthur, så vær forberedt på å bli medlemmer!
  • Winterthur er det tidligere hjemmet til Henry Francis du Pont (1880-1969), en dyktig antikvitetssamler og hagebrukster. Ligger på Route 52 i Delaware, ca 32 miles sørvest for Philadelphia, er det nå et museum og landsted med utstillinger av keramikk og Americana, samt flotte anlagte områder og et spesielt område for barn. Det er perfekt satt opp for et hyggeligste besøk.