Hvordan påføres grønn i glassblåsing

 

1.

Hell fritt på marven. Frit er glassfargestoff, små stykker pigment som ser ut som forskjellige fargede erter. Mareraten er et stålbord du kan rulle det varme glasset på. Tidligere ble det laget av marmor, og navnet er fast, selv om bordene nå er stål.

2.

Rul det varme glasset på marmor for å plukke opp brikkene av grønn frit. Gjenoppvar glasset og legg til litt mer. Gjenta denne prosessen til du har intensiteten av det grønne du liker.

3.

Grabfargen er å dyppe glasset inn i en annen krukke som inneholder smeltet glass som allerede har blitt farget grønt for en annen Metoden.

Legg glasset på enden av puntelen (uttalt 'spiss') tilbake i ovnen for å få det grønne til å smelte inn.

p> 5.

Ta tak i blokkene. Disse er stykker av treformet som skudd med håndtak som holdes i en bøtte med vann, slik at de blir våte.

6.

Roter glasset eller krukken i blokkene for å gi mer form til glasset.

7.

Gjenta. Du er nå klar til å legge til flere farger, forskjellige farger eller mønstre. Når du har det slik du vil, smelter du fargene inn ved å stikke den tilbake i ovnen.

Glassblåsing er like mye kunst som det endelige glassproduktet du vil produsere. En glassblåser blåser hvitt hett glass inn i en kule som han eller hun vil danne i en vase eller krukke eller noen form for glassarbeid, tenkelige, noen ganger formløse papirvekter. grønn farge til glassplater for å gjøre dem virkelig unike.