Om malte skilpadder

 

Identifikasjon

Den sørlige malte skilpadden er den minste underarten med et topp skall eller karapace som bare måler 5 inches. Denne skilpadden har en rød stripe som krysser lengden på karapellen.

Teorier / Spekulasjoner

Den østlige malte skilpadden bor ikke i kystnære sletter i sørøstlige stater. Dette er sannsynligvis på grunn av tilstedeværelsen av alligatorer og en annen skilpadde, den gule bellied skyveknappen. Biologer teoretiserer glidebryteren, vil gi den østlige malte skilpadden for mye konkurranse om mat.

Trusler

Dyr som skunker, vaskebjørn, grå ekorn og rever vil grave opp en malt turtels egg og fortære dem.

Habitat

Mens en malt turtle foretrekker dammer, bekker og sump, vil det leve i en elv hvis Det er nok fallne trær langs sine bredder for å gi et sted å sitte og sole seg i solen.

Morsomme fakta Malte skilpadder legger eggene sine i reir som hunnene graver i grus og sand. skilpadder avhenger av temperaturen der eggene inkuberer mens de ligger skjult, med kjøligere temperaturer som vanligvis faller manneskildpadder. En malt turtle er en liten skilpadde med røde og gule striper på nakken, hodet og halen. Colorado, Michigan, Illinois og Vermont anerkjenner offisielt den malte skilpadden som deres statlige reptil.