Hvordan lage inntak Snow Globes for vinter bryllup

 

1.

Fest figuranten din på innsiden av krukkedekselet ved hjelp av floristlera eller silikonforseglingsmiddel. Hvis bryllupet ditt har et bestemt tema, for eksempel fugler, inkludere det i snøkjærne. Et annet alternativ er å bruke små brud og brudgom figurer eller kake toppers. Sørg for at gjenstander du bruker, ikke oppløses i vannet.

2.

Fyll beholderen med destillert vann innvendig? tomme av toppen. Legg til flere dråper glycerin, babyolje eller mineralolje for å holde snøen suspendert og flytende.

3. Stryk glitter eller konfetti i vannet. Begynn med omtrent? en teskje og øk mengden i henhold til størrelsen på krukken din. Klem eggskjell med en rullestift inn i fine partikler for å bruke i stedet for eller i tillegg til glitter.

4. Legg til andre objekter for å skape dramatiske effekter. For eksempel, bruk en dråpe farget olje eller matfarging i bryllupsfargen din for å skape et hvirvelsemønster. Du kan også kombinere forskjellige glitterfarger eller billige plastringer for å simulere bryllupsbånd.

5. Bruk tetningsmidlet til å justere innsiden av lokket. Skru lokket på glasset og påfør et lag av tetningsmasse rundt omkretsen av lokket for å forsegle den. Tørk bort overflødig lim eller vann.

6.

Tør snøkloden over natten med lokksiden opp. Når det er tørt, dekorere lokket med ditt valg av akrylmaling, bånd eller dekorativt tau.

Tips og advarsler

  • Bruk et lite plastlokk som base å heve figuren din hvis den ikke er høy nok. Legg det til snøklosslokk med blomsterlær eller tetningsmasse.
  • Holder på snøscooter er relativt enkle å lage og en utmerket måte å personliggjøre vinterbruddet på. Bruk dem som bordmesterverk, gjest favoriserer eller begge deler. Du kan individualisere glober ved å bruke forskjellige vanntette ornamenter eller figurer i hver.