Hvordan lage vertikale blomsterarrangementer

  Velg en høy vase for å plassere blomsterarrangementet ditt. Siden fokuset på dette blomstarrangementet er høyde i stedet for bredde, må vasken din være bred nok til å legge til bare noen få omkringliggende blomster til fokalanlegget ditt.

Klipp et blomsters skum bare stort nok til å passe inn i vasken. Legg skummet i bunnen av vasken.

p>

3.

Velg fokuspunktet på arrangementet ditt. Dette er stykket rundt hvilket du vil sitte resten av arrangementet. Du kan velge en blomst, en bud eller til og med et høyt stykke av blader. Generelt vil du ha høyde på brennpunktet ditt omtrent en og en halv ganger beholderens høyde.

4.

Sett inn brennpunktet i vaske, sikre den i blomsterhandlerens skum. Velg og sett inn to eller tre blomster rundt den. Disse blomstene skal hver være litt forskjellige høyder, slik at det er graderte høyder rundt fokalblomsten.

5.

Legg greener og fyll blomster rundt sentrumsblomstene. Klipp dem slik at de hviler lavere i vasken enn midtblomstene. Klipp en blomst slik at den hviler like over vaasens kant, og gir balanse til det høyeste punktet i arrangementet.

Tips og advarsler

  • Don Ikke overfylle buketten din. Du vil at helhetsinntrykket skal være høyt og smalt, ikke bredt og busket.
  • Blomster legger til skjønnhet, farge og tekstur til enhver plass. Du kan skape en levende skulptur ved å designe blomstarrangementet med litt planlegging. Ulike blomsterarrangementer trekker oppmerksomhet til forskjellige aspekter av blomstene dine. Velg et vertikalt blomstarrangement for å fremvise lange, fokale blomster.