Wasps Fysiske egenskaper

 

Typer

Veps har to separate vinger og har tre par tynne bein som henger ned når insektet flyr. Wasps har også antenner og tre distinkte seksjoner --- et hode, mage og thorax.

Identifikasjon

'Midjen' av en veps, der magen knytter seg til thoraxen, er ganske slank i motsetning til eksempel et humle. Vepsene adskiller seg også fra bier fordi kroppen deres er glatt og mangler hår.

Funksjon

Hestens hode har munndeler designet for å tygge, som den bruker til å spise sin vei ut av kokonen. vendt mot munnen er også viktig i forsvaret og i å bygge et rede.

Stinger

Bare hunnvepsen har en stinger, som er en skarp tynn forlengelse av sine egglegende kroppsdeler. Veps har muligheten til å stikke mer enn en gang, fordi stingeren ikke har en tøff som gjør at den holder seg fast i sitt offer.

Farge

Wasps kommer i forskjellige fargemønstre. Baldfaced hornets, for eksempel, er mørke med hvite på ansiktet, mens gule jakker er svarte og gule Wasps er flying insekter som byttet på andre insekter, dreper slike skadedyr som bille larver, larver og fluer. Det er hundrevis av vepsarter, men de tre mest kjente er gule jakker, baldfaced hornets og papirveps. Alle vepsene har noen fysiske egenskaper til felles.