Boa Constrictor Growth

 

Nyfødte boa constrictors

Boa constrictors er født i gjennomsnitt 1 1/2 fot lang. Boa constrictor avkom er utviklet inne i moren og født med samme hodeform, kroppsform og grunnleggende fargestoffer de vil ha som voksne. Baby boa constrictors blir vanligvis uavhengige av sine mødre innen få minutter etter fødselen.

Vekstpriser

Selv om de er kjent av noen for deres skremmende størrelse, er boa constrictors faktisk moderat størrelse sammenlignet med andre store slanger. Den gjennomsnittlige boa constrictor vokser til en rekkevidde på 5 til 8 fot og veier 11 pund, selv om de varierer fra 3 til 14 fot eller mer og kan vekt mer enn 100 pounds. Boa constrictor høyde til vektforhold har en tendens til å forbli den samme gjennom livet. Vekstene varierer mye fra enkeltpersoner og kan avhenge av faktorer som opprinnelsessted, kjønn, levetemperatur og matforhold.

En boa constrictor vokser raskest i løpet av de første 3 til 4 årene av livet, med nyfødte dobler i lengdene i løpet av de første månedene etter fødselen. Etter de første årene, når man vanligvis boa constrictors, når de maksimalt i gjennomsnitt 6 fot og 11 pund. Hunnene fortsetter å vokse forbi dette punktet, men i lavere grad, og vil vanligvis bremse betydelig etter 6 år. I naturen lever boa constrictors i gjennomsnitt 20 år, men i fangenskap vil de ofte leve 10 til 15 år lenger. < h2> Shedding and Growth For å la kroppene øke i størrelse, kaster de sammenstrengende gjentatte ganger gjennom livet. Mens en boa constrictor s fargestoffer og mønstre generelt er de samme gjennom livet, har boas tendens til å ha lysere farger som babyer. Da boa constrictor kontinuerlig vokser og kaster, blir fargene litt dullere og har mindre kontrast.

Reproduksjonsrelatert vekst

Boa constrictors når reproduktiv modenhet på rundt 3 til 4 år. Brukes til parring, vokser boa constrictor sporer større og mer hekta hos menn. Kvinner synes å trenge høyere vekter for å eggløsning, og kan akkumulere fett i sistnevnte Enden av kroppene deres forårsaker en vektøkning på 25 til 30 prosent. Hvis boa constrictor ikke eggløsning, vil fettet langsomt bli brent av.