Hvordan samle Photographica

 

1.

Poke rundt i butikkbutikker, garasjesalg eller til og med fotoforsyningsbutikker, og hold øynene dine åpne for fotografering for å starte eller legge til i samlingen din. Du kan finne en 1947 Falcon Miniature som fremdeles gjemmer seg blant noen vanlige husholdningsartikler. Søk etter online-auksjoner på nettsteder som Tamarkin Photographica (se Ressurser nedenfor).

2.

Lær så mye du kan om fotograferingshistorien, slik at du gjenkjenner en perle når du ser den. Du kan oppdage en berømt daguerreotype blant en boks med gamle bilder på en auksjon, eller en tidlig stativ eller timing-enhet for å legge til i samlingen din. Besøk nettsider som fotogalleri (se Ressurser nedenfor).

3.

Gi din samling noe fokus, fordi det er lett å bli overveldet av dette ganske store studiet. på hvilke typer kameraer som gjør deg mest oppe, for eksempel de slanke Leica eller små spion kameraer. Kanskje du er fascinert av selve behandlingen av filmen eller til og med vintagefilmen. Fortsett din lidenskap ved å oppdage modeller du ikke vet om på nettsteder som Photographica (se Ressurser nedenfor).

Møt andre samlere av photographica ved å bli med i et samfunn som International Photographic Historical Organization (IPHO) eller ved å delta Vintage fotografering viser hvor du møter de som kjenner emnet veldig bra.

5.

Finn gjeldende priser for vintagefotografering online på eBay, eller få dine varer vurdert av en antikvitetsforhandler. IPHO tilbyr også en gratis vurderingstjeneste for photographica.

Photographica er studiet av alle ting relatert til fotograferingshistorien. Det er lett å komme i gang med hobbyen fordi det er så mye informasjon tilgjengelig på kameraer, tilbehør, utvikle rekvisita og vintagefotografier. Da det meste av verden blir digitalt, er det et voksende marked for fotografering, så det er så bra å vurdere å investere.