Hvordan fjerner jeg dekkmaling enkelt?

 

1.

Fjern så mye gammel, løs, peeling som mulig, ved hjelp av en trykkvask utstyrt med lavtrykkstopp. Opprettholde minst 2 fot avstand mellom trykkvaskespissen og dekk, eller du kan forårsake utilsiktet skade. Vent 2 til 4 timer for dekk å tørke.

2.

Skrap av gjenværende maling, ved hjelp av en plastkittkniv. Skrape sammen med kornet av treet. Ikke bruk en metallkittkniv, da dette kan skade dekk.

3.

Slip av gjenværende, stædige partikler av maling, ved hjelp av 120-grit sandpapir. Sand sammen med Tre av kornet. Ikke sand mot trekornet, eller treet kan splinte.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil fullstendig strikke alt maling fra dekk slik at du kan bruke flekk eller lakk, må du bruke malingstrimler. Påfør strippen til en 3-fots ved 3-fots område av dekk, ved hjelp av en pensel produsert spesielt for bruk med olje-baserte belegg. Vent 20 sekunder og fjern deretter gjenværende maling ved hjelp av plastkitt og sandpapir. Gjenta denne prosessen til alle malingen er fjernet. Skyll dekk med trykkvaskemaskin.
  • Ikke bli for aggressiv ved hjelp av trykkvaskemaskinen, eller det kan skade skogen. Bruk kun vaskemaskinen mens malingen kommer av lett. Når malingen slutter å peeling og kippe fri, fortsett til plastkittkniven. Pass på at trykkvaskemaskinen er utstyrt med lavtrykkstip og ikke la spissen være nærmere enn 2 meter fra dekk, da dette også kan føre til skade.
  • .
  • Hvis dekkmaling er peeling og chipping, kan det være på tide å fjerne den gamle maling og refinish den. Gjør malingsprosessen ved å bruke de riktige verktøyene og teknikkene. En trykkvask gjør raskt arbeidet med å fjerne maling fra dekk, men det kan skade det underliggende treet hvis du ikke er forsiktig. Før du begynner, kjenne de potensielle uhellene som kan føre til splinter. Feil teknikker kan føre til betydelig skade som kan koster hundrevis av dollar i reparasjoner.