Hvordan forbedre brasilianske Jiujitsu ferdigheter

 

1.

Forbedre din kardiovaskulære utholdenhet, og kanskje viktigere, fleksibiliteten din, siden disse to tingene gir deg mulighet til å gjøre brasilianske jiujitsu lenger og bedre. Fleksibilitet i hip flexors, hamstrings og glutes er kanskje den viktigste delen av å forbedre kroppen din for å forbedre jiujitsu ferdigheter. Når det gjelder utholdenhet, er sprinting eller vektvektintervaller måtene å gå.

2.

Velg tre takedowns, tre chokes, tre felleslås og tre blokker for hver av disse beveger seg for deg å mestre. Tilbring noen uker gjennom de mest klassiske av de brasilianske jiujitsu-bevegelsene, for eksempel triangelkroken, armbaren, benskuddene og grunnblokkene fra vakt og fjellet. Finn en brasiliansk jiujitsu-ekspert eller veteran som kan se deg gjøre disse trekkene for å forsikre deg om at teknikken din er på.

3.

Få tak i håndtaket ved å praktisere håndklepulper, tau klatrer og gjør mye av jiujitsu-arbeidet med gi (den tradisjonelle uniformen). Gripearbeidet kan virke overflødig, men å ha styrke i fingertuppene vil gjøre alle dine andre ferdigheter mye mer effektive når det gjelder å kjempe tid.

4.

Start med å gjøre en- eller to minutters kamp med sparringspartnere. Enten du vinner eller mister flertallet av disse kampene, øker du lengden på kampene med noen få sekunder hver uke for å kaste opp treningen og utfordre dine kampkunnskaper.

p> Delta på turneringer og konkurranser som fokuserer på teknisk brasiliansk jiujitsu. Hvis du føler at du har avansert høyt nok, gå inn i konkurransen. Uansett, bare å være der og se hvordan ekte kamper går ned, vil ha en positiv innvirkning på ditt brasilianske jiujitsu ferdighetssett.

Som de fleste kampsport krever brasiliansk jiujitsu at du trener hele tiden for å lære nye ferdigheter og perfekte gamle. Mens veien til å forbedre dine brasilianske jiujitsu ferdigheter er lang, vil noen få skritt fremskynde ting og gjøre deg til en bedre fighter.