Hvordan velge Moonstone

 

1.

Kontroller fargen på månestenens perle før du kjøper den. Du bør se etter en månesten som er klar eller melaktig i fargen. Finn en månesten som bare har et lite snev av blå farge for å få en veldig god månesten.

2.

Kontroller lysrefleksjonen til månestenens perle. Månestenen bør reflektere lyset veldig bra hvis månesten er kuttet riktig. Det er viktig å kjøpe en månesten som er kuttet godt for å få det beste tilbudet for pengene dine.

3.

Kontroller glansen på månestenens perle du vil kjøpe. bør ha en glassaktig eller til og med pearly type glimmer på månestenens perle.

4.

Sjekk prissettingen på månestenens perle før du bruker penger. Du kan spare penger på månestensteiner ved å kjøpe dem engros, på internett auksjoner eller fra store smykker leverandører. Du bør ikke bruke en formue når du kjøper en månesten perle å bli laget til et smykke du kan være stolt av å ha på.

En månesten er en nydelig perle som ofte er ganske rimelig. Det er virkelig avhengig av budsjettet ditt for månestenens smykker. Du kan finne månestenringer, månesten armbånd og så videre. Moonstone er virkelig et herlig stykke å måtte gem din samling. Hvordan velger du en månestein som er best?