Kule måter for en blomsterhandler å levere roser

  Blomsterbutikken er full av tøff konkurranse. For å få tak i kundernes virksomhet, kan du tilby temapakker. Har flere alternativer tilgjengelig, for eksempel romantikk, ferie og tenåringspakker. Vær også oppmerksom på plasseringen av virksomheten, og opprett temapakker basert på denne informasjonen. Enthusiastisk leveransepersonell er Den viktigste aktiva for å avlevere temaleveranser.

Romantisk levering

For en romantisk leveringspakke, må du levere på deg en dress eller en smoking. Tilbudsoppgraderinger til pakken, som sjokolade, flasker musserende cider og stemte briller. Bruk klassiske krystallvaser eller elegante bokser for å arrangere blomstene. Legg en liten musikkspiller med valg av romantisk musikk, og spill musikken mildt under blomsten.

Ferielevering

Høytiden ha sine egne temaer. For jul kan leveransøren ha på seg en elf drakt. Ordne blomstene i esker innpakket i julepapir. Røde roser med sine grønne blader ordnet i hvite babyens pust orporate fargene på juleferien. Legg en musikkspiller med tradisjonell julemusikk, og spill deretter musikken under leveransen. For påskleveranser, gå med en all-pastelldrakt til leveransepersonalet. Bruk lys rosa, gul og hvit roser for arrangementet. Ordne blomstene i hvitt glass eller i pastellfarvede beholdere. Tilbyr oppgraderinger som pastellfarget candies. For mørkere ferier som Halloween, gå med en undertaker kostyme. Bruk mørkrøde og sorte roser som er arrangert i en sort eller røntglasset glassbeholder. For å skape interessante ferieleveranser, bygg bare på temaene som allerede er tilstede.

Teen levering

Blomsterleveranser til tenåringer er vanskeligere. Tenåringer ønsker ikke å vises barnslig, så hold temaalderen riktig. Gi det klassiske utseendet med en yngre leveransepartner kledd i trendy klær. Ordne bukettene i vaser eller bokser rettet mot unge voksne. Tilby kundene valget av en leveransepartner kledd som en rockesanger eller en land-vestlig sanger. Hold utseendet autentisk; Beveg deg vekk fra fargerike eller barnslige utseende.

Område-Themedlevering

Plasseringen av virksomheten åpner en annen avenue for leveringsideer. Tilbyr en sports-tema-levering med det lokale favorittlaget som sentrum av ideen. Ha leveransepersonellet kjole i en sportsdrakt med ansiktsmaling. Ordne rosene i bokser dekorert med lagets logo eller farger. Bruk muligens blomster i gruppefargene. Hvis området er kjent for et bestemt landemerke eller handel, bygg rundt det temaet. For eksempel hvis områdets krav til berømmelse er gode skuespill, bygg et leveringstema rundt et lek, med leveransepersonell kledd som et tegn fra dramaet.