Slik kan du seile gratis

 

1.

Få en grunnleggende sertifisering fra en lokal seilskole eller fra American Sailing Association. Selv om grunnleggende sertifisering, for eksempel Basic Keelboat Certification, koster litt tid og penger, åpner sertifikatet helt nye horisonter med fri seiling i fremtiden.

2.

Logg på til et online seilingsforum og informasjon utvekslingssted som Floatplan eller Crewseekers. Disse områdene tillater yacht og seilbåt eiere som er på utkikk etter noen midlertidige mannskap eller bare en seilende kompis å annonsere sin situasjon. Legg enten din egen profil på nettstedet eller svar på noe som passer dine behov, og du kan seile gratis på kort tid.

3.

Gå ned til de lokale havna og marinaer og begynner å snakke med folk. Hvis det er en ting du kan si om seilings- og yachting samfunnet, er det at de elsker det når andre er interessert i deres lidenskap for båter. Begynn å snakke med folk på havna og spør om du kan pitche eller bare komme med på turen.

4.

Frivillig for en veldedighetsorganisasjon eller en ideell gruppe som bruker seiler for å gjøre samfunnstjeneste. Organisasjoner som Charleston Community Sailing, som bidrar til å bygge og styrke lokalsamfunnet, er alltid ute etter frivillige. En av fordelene med frivillig stilling er at du kan komme om bord og seile gratis.

Folk elsker ideen om at på en seilbåt eller yacht kan du være fri som vinden og det åpne hav. Dessverre er seiling en dyr aktivitet som vanligvis krever skjemaer, lisenser, charteravgifter og forsikring. Med litt kreativitet og kunnskap kan du likevel seile gratis.