Slik kastes skygge for veggmural

 

1.

Bestem en lyskilde. Skygger i det virkelige liv kan ikke opprettes uten lyskilde, og det kan heller ikke skygge i en veggmåling. Hvis det ikke er en ekte lyskilde du vil bruke, bestem deg for en imaginær kilde å bruke, og sørg for at alle skygger på din veggmaleri samsvarer med den kilden.

2.

Bruk en linjal eller en hylle for å tegne linjer som representerer vinklene i skyggene dine fra lyskilden din. Disse linjene må også ta hensyn til dybden av lyskilden. Husk at en lyskilde vil ha bredde, dybde og høyde også.

3.

Bland fargene dine for skyggene dine. Siden svart alltid er for mørkt, bør du blande purpur, siden de er den komplementære fargen på gulen (solens farge) i fargene som brukes til å male overflaten som skyggen er kastet på.

4 .

Bruk en stiplingspåvirkning for å matche overflatenes tekstur som skyggen vises på. Hvis skyggen faller på en steinmur, må du gjenskape utseendet til steinen, men i mørkere nyanser i form av gjenstand som støtter skyggen.

5.

Bland farger sammen som de ser ut i livet. Når du gjenskaper overflatenes tekstur i fargen på skyggen, må du ikke la malingen tørke mens du arbeider. Dette vil hjelpe blandingsprosessen.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri rett svart for skygger, med mindre du maler en tegneserie. De er alltid mørke og solide farger som vises som visuelt kongruente skygger på veggen din.
  • Hvis din skygger vises på begge sider av et objekt, så vil veggmaleriet se ufullstendig ut til publikum. Dette vil redusere virkelighetsfølelsen du forsøker å skaffe.
  • Cast skygger sjelden samsvarer nøyaktig med objektet som de De kan være høyere, kortere, fatter eller tynnere, avhengig av hvor lyskilden din er. Hvis du er usikker på hvilken type skygge objektet ditt ville kaste, test et lignende formet objekt i virkeligheten med en avdekket pult lampe .
  • Skygger og høydepunkter kan lage eller ødelegge en maling, enten det er veggmural eller et maleri på lerret. Det er spesielt viktig å veggmalerier fordi publikum kan komme så mye nærmere maleriet, og detaljene er mer sanne til livet i både størrelse og utseende. Bruk følgende trinn for å male skygger på veggmalerier.