Hvordan lage et fotografi ved hjelp av buede elementer

 

1.

Velg et emne for bildet ditt. Se etter bilder med interessante former og teksturer.

2.

Forenkle bildene ved å redigere detaljer. Organiser motivet i store former, mønstre og områder av lys og mørk. Tenk på å lede seerens øye rundt rammen ved hjelp av buede elementer. Komponere de buede elementene for å lage en sirkelbevegelse på bildet.

Se gjennom søkeren på forskjellige høyder for å finne det mest interessante synspunktet for bildet ditt. Finn et fokuspunkt for fotografiet.

4.

Zoom inn eller ut for å gjøre elementene i emnet ditt mest interessante i det perspektivet du har valgt.

5.

Legg buede elementer på diagonaler i søkeren. Dette skaper en dynamisk spenning med rammen og resulterer i en interessant sammensetning.

6.

Hold deg unna midten av fotografiet med buede bevegelser. Senteret er den mest statiske plasseringen i et rektangel. Fortsett å lage en dynamisk sammensetning ved å holde buede elementer ut av midten.

7.

Døm forholdene i søkeren basert på prinsippene om dynamisk sammensetning. Husk å legge til kontrast til rammen og bevegelsen ved hjelp av buede elementer. Gjør eventuelle forbedringer du kan, så skyte.

Lag interessante fotografier ved å komponere elementer med hell. Sammensetning refererer til plassering av objekter innenfor et rektangel i kunst. I fotografiet er sammensetning det kreative elementet. En fotograf avlinger, eller rammer, hans eller hennes motiv som den kreative handlingen. Bruk buede elementer til å komponere eller organisere fotografiet ditt.