Slik rengjør du en Buffalo Skull

 

1.

Fjern hele huden fra skallen. Hvis skallen ikke kan rengjøres helt, legg den i fryseren for en liten stund for å gjøre det lettere å fjerne den gjenværende huden.

2.

Kok skallen i vann. Pass på at du ikke koke for lenge, eller at skallen kan falle fra hverandre. Omtrent to til tre timer skal være tilstrekkelig med mindre skallen er frossen. I så fall koker en ekstra 30 minutter. Når skallen er kokt, bør det være lett å fjerne muskelen.

3. Når hodeskallen er rengjort, suge den i en blekemiddelløsning ved hjelp av et enzympulverblekemiddel. Hodeskallen trenger å suge i opptil tre dager. Når hodeskallen er så hvit og ren som du vil, er prosessen fullført.

Tips og advarsler

  • Håndter hodeskaller med hansker.
  • Buffalo skalle er noen ganger sett på som kunstverk. Mange mennesker henger dem i hjemmet for dekorasjon, vanligvis fremkaller et sørvestlig tema. Buffalo skulls er ofte en del av indiansk folklore og ritualer som indianere trodde på å bruke alle deler av dyrene de drepte for mat. Men før buffalo skaller kan nytes for deres skjønnhet, må de være riktig rengjort og desinfisert. Heldigvis er det enkelt å rense en skallle.