Slik bruker du blandede medier i maleri

 

1.

Velg media. Et maleri av en påfugl ville se veldig saftig med faktiske påfuglfjær som stikker ut av det.

2.

Velg en passende base. Påfuglfjær er lette, slik at du kan gå med et standard lerret. Hvis du velger noe som bergarter, vil du ha et solidt tre eller annet brett.

3.

Begynn med malingen. Lakk basen hvis du ønsker det, enten med en illustrasjon, basisfarge eller tilfeldig mishmash.

4.

Lim det blandede mediet på plass med riktig lim. Påfuglfjær går bra med klebrig lim. Rocks trenger en sterkere sementlignende blanding.

5.

Legg til mer maling, om nødvendig. Maling grenser rundt eller faktisk på toppen av blandede medier gir ofte brikken en ferdig følelse.

Tips og advarsler

  • Håndverkbutikker er kjempebra for å finne pyntegjenstander å legge til i dine malerier, men det er enda morsommere å finne dem på siden av veien eller andre merkelige steder.
  • Ikke vær redd for å eksperimentere. Hundemaleriet ditt kan ha 3-dimensjonale tenner og en lærkrage. Din kaninmaleri vil se fabelaktig ut med en pulverblåsehale.
  • Hvem sier at et maleri bare må inneholde maling? Det kan inneholde bilder, leire figurer, fjær, pels, edelstener og til og med steiner. Du kan bruke blandede medier i maleri for å lage et tredimensjonalt, interessant og rett og slett fantastisk mesterverk med følgende enkle trinn.