Slik gjenoppretter du en antikk krittbilde

 

1.

Gesso kan vare i svært lang tid, men hvis den har sittet i fuktige kvartaler, begynner det å flake. Denne flak betyr at det definitivt trenger reparasjon. Gesso er en oppvarmet blanding av kaninhudlim, kritt og vann. Det finnes på kunstbutikker. Den kommer i en klar til bruk form eller du kan lage din egen. Det kan fortynnes med vann for å endre konsistensen. Det bør ikke fortynnes mer enn 25\% fordi det vil oppstå sprekker. Med pensel eller trimrulle, børst på flere lag gesso, (opptil ti) til treet. Formålet med gesso er å forberede overflaten til maling og fremme vedheft. Før det tørker, bland det inn for å eliminere børstestrykk. Gesso tørker veldig fort.

Når det er tørt, skal det slipes med en meget fin klasse sandpapir (220 eller høyere) for å gi den 'polyuretan typen u0026 quot; skinne. Det vil føles som porselen.

3.

Deretter må 3-4 kuler brukes. Bole er en blanding av fin partikkel leire kombinert med kaninhudlim og vann. Et annet navn på det er gilders leire. Formålet med bole er å skille gesso fra gullbladblandingen som gir et sluttresultat av et speil som glans. La bole tørke og deretter støv av.

4.

Nå forgyllingen finner sted. Gilding bruker tynne lag av gull til overflaten. Våt rammen med en blanding av vann, alkohol og kanin lim. Mens rammen er våt, skal du skille baksiden av gullbladet og påse på overflaten ved hjelp av en milder pensel. Gullblad kommer i en bok med 25 blader eller en pakke som har 20 bøker. En bok dekker 2 kvadratmeter, en pakke dekker 40 kvadratmeter. 23 karat eller mindre bør brukes. Dette gullbladet følger gradvis av blandingen du brukte før. Når du bruker gilderbørsten, blander du det nye gullbladet inn i det eksisterende gullet i rammen.

Nå, etter at overflaten er tørr, vil du forbrenne ramme. Brennstoff er når du polerer området med en jevn, jevn overflate som en tre- eller benspatel eller glatt stein. Som brukt av fagpersoner på www.art-care.com, brukes agat steiner til dette trinnet. Dette vil polere til en strålende glans.

Nyt den restaurerte rammen!

Tips og advarsler

  • Se www.smooth-on.com hvis du må bytte ut ornament.
  • www.goldleaf.com
  • www.art-care.com/feature\_stories/guilding.php
  • www.gildedplanet.com
  • www.wisegeek.com/what-is-gesso.htm (hva er forgyldning, hva er gullblad)
  • www.goldenpaints .com
  • Dette er alle nettstedene jeg har undersøkt fra.
  • Etter å ha brent, vil leiret være synlig gjennom gullbladene, så ta deg tid og ikke bruk for mye.
  • For å gjenopprette en antikk kritt bilderamme, er det nødvendig med mange materialer. Tid, tålmodighet og ferdighet er nødvendig. Det er steder som vil gjøre restaureringen, men kan være svært dyrt på grunn av forgyllingsmaterialene og omfanget av skaden som er gjort. Jeg har forsket på flere nettsteder om dette emnet og har lært litt. Det er en veldig komplisert prosess, med oppmerksomhet på detaljer som er obligatorisk. Ifølge www.art-care.com, er det 3 viktigste ting å se på når du gjenoppretter rammen, strukturell støtte, overflateforringelse og forgylt overflate. Det kan hende at hjørner må bli rejoined, det kan bli nødvendig å reparere sprekker (hvilket gjengivelse av gesso vil oppnå) og områder som svekkes etter tid, og rengjøring må styrkes (som er oppnådd fra gilders leire). En ting som denne nettsiden foreslår også å være forsiktig med å bevare noen markeringer eller signaturer fra den opprinnelige produsenten.